Opleiding zeer strenge controle “Dawaut”

Dendanai bepaalt de opleiding van Dawut Lukklongtan Muay Thai camp zeer streng. Zijn lichaam is perfect om te vechten met Maruay Jaepond in de belangrijke wedstrijd in Muay Thai Lumpini Greggrai op maandag 4 augustus Lumpini boksen stadium. Boksen fans kunnen volgen en vol vertrouwen in vaardigheid bokser die in deze wedstrijd wint.

Muay Thai Lumpini Greggrai op maandag 4 augustus Lumpini boksen stadium heeft een belangrijke wedstrijd is Dawut Lukklongtan Muay Thai camp strijd met Maruay Jaepond, die een belang-match is. Dendanai Eakwit blijkt dat Dawut de vorm in de laatste zeer vers is. Hij winnen in vele gevechten, die deze strijd is hij zijn opleiding zeer goed in de fysiek. Zijn lichaam is perfect om te vechten. Hij vertrouwen in deze strijd die Dawut zijn superieure vaardigheid gebruiken zal te winnen door imponeren Thai Boksen fans in Thailand. U moet hen volgen en zal u niet teleurstellen.

mt-cs14-07-24

 

“Dawut formulier is zeer vers. Hij kan winnen in veel strijd en hij klaar om te vechten. Hij bereidt zich dus zijn lichaam zeer perfect is te bestrijden die hij veel vertrouwen in vaardigheid van Dawut. Zijn strijd zal indruk maken op Boksen fans. Hij zal echter niet achteloos dus Boksen fans zullen niet teleurgesteld”Dendanai gezegd.

One thought on “Opleiding zeer strenge controle “Dawaut”

  1. Thomas Daly

    Sinds terug te keren naar het nieuwe 3 Boksen, Wanchalerm lijken te hebben een goede vorm alle bestrijden. Zijn lichaam is sterk en zijn vaardigheid is zeer goed. Hij rent vechten 4 ronde te winnen Sangtawan fel die de oude Wanchalerm terug weer oproepen kunt. Het is maken het hoofd sportschool, Mr.chany Thongprasom was verheugd dat bokser in Wanchalerm sportschool weergeven kunt, zijn goede vorm en weer een top bokser.

Leave a Reply