Dank voor “Hua” te steunen.

Baew Luakmakhamwarn heeft bedankt voor Hua Rongnamkhang ter ondersteuning van de boksers in het boksen kamp tot na volledige aanmoediging. Laatste tijd, heeft Kumarnngen Huarongnamkhang overwonnen de lokale één of Sornchai S. Yingchareonkarnchang vanwege zijn betere conditie van het lichaam.

 

Na Kumarnngen of Luakmakhamwarn Huarongnamkhang heeft Sornchai S. Yingchareonkarnchang in Suek Muai Thaise Ched Zie overwinnen op de laatste zondag van 6 juli 2014 Lumphinee Muay Thai stadium. Beaw Luakmakhamwarn geopenbaard aan het teamwork van Muai Siam te aanvaarden dat deze bokser heeft zijn gouden hart niet te gemakkelijk worden gedwongen om te vechten. Echter, in het verleden gebruikt hij om te vechten in de harde manier slechts in de vroege rondte, maar strijd in de zachte manier in het einde van ronde. Dan, zijn naam is niet bekend. Integendeel, in de laatste wedstrijd van het Muay Thai heeft fans in Thailand zijn goed punt, met name voor zijn steun van Sia Hua om zijn volledige aanmoediging en welzijn te hebben gezien. Bovendien als Sia Chun heeft bracht hem om te vechten voortdurend geen kwestie van in Bangkok of platteland, zijn we klaar om te vechten de volledig manier om te maken zijn goede naam.

Leave a Reply