“Chalamkao” moet 2 jaar.

“Chalamkao” Wichit Praianan behoefte 2 jaar aan garantie dat de nieuwe boksers in camp zal hebben te intensiveren als een beroemde bokser. Duurde, in Praianan bestrijding van zelfs winst en verlies, maar ze hebben veel ervaring met name de nakomelingen van Suwitlek S.Skawrat is Yodsuwit en Kempetch die opgroeien.

Muay Siam verslag dat Wichit Praianan of Lukpla Bangsoi, een voormalig beroemde bokser zijn gaan opleiding de nieuwe boksers die zijn laatste generatie is. Er zijn nieuwe boksers vooral de afstammelingen van “Yimpikad” Suwitlek S.Skawrat die was verzenden om veel ervaring te krijgen. Suwitlek van de zoon, Yodsuwit S.Suradet 14 jaar oude winnen het punt Payahong Sakwarun en Kempetch W.Praianan winnen het punt verlies van Dettula C.Narongsak en Yodwicha S.Suradet het punt Petchrimkhong C.Pinnarat in de laatste van de Praianan oorlog. “Chalamkao zei dat dit is de goede strijd voor nieuwe bokser krijgen ervaring, vooral omdat ze groeien. Hij 2 jaar behoefte aan garantie dat de nieuwe boksers in camp zal hebben te intensiveren als een beroemde bokser.

“Dit is mijn laatste generatie omdat ik ben veroudering in elke dag. Zij groeien en krijgen meer ervaring beide zoon en afstammelingen van Suwitlek S.Skawrat en andere gaat om te vechten. Ik heb 2 jaar voor de garantie dat de nieuwe boksers in camp hebben zal te intensiveren als een beroemde bokser. Ik moet slechts één ding dat ze niet een slechte jongen mogen, opleiding zo hard, dat ik kan u verzekeren dat zij zullen een grote boksers”

One thought on ““Chalamkao” moet 2 jaar.

  1. Michael Tucker

    Mr.Chanu Thongprasom genieten van een massage om dank u Mr.chun een kans geven Wanchalerm terugkomen. Hij gelooft dat Wanchalerm niet een volgende gevecht zal hebben omdat hij een volwassene is. Hij weet heel goed dat wat doet hij voor leven. Hij wil dat Mr.Chun ingesteld iedereen om te vechten met hem in het gewicht 133-134. Zijn lichaam is klaar om te worden de bovenste bokser en een favoriet van Muay Thai fans in Thailand weer.

Leave a Reply