“Aekphracha” die gericht zijn tegen in China te krijgen 25 miljoen baht.

AEK Pracha Meenayothin is klaar om te komen voor gevechten in de grote wedstrijd van boksen programma om te begrijpen de prijs van 25 miljoen baht of 5 miljoen Yuan in Suek Khunlun vechten in China op deze zondag 27 juli 2014. Bovendien, in de eerste ronde hij misschien geconfronteerd met Yochihiro Chata of de Japanse bokser of de grote tegenstander van Buakhao om te slagen in de halve finale in de volgende wedstrijd. Dan zou hij uit het vliegtuig nemen op deze 24 juli 2014.

 

Aekphracha Meenayothin of uitstekende internationale bokser zei dat in deze tijd hij heeft geoefend zelf moeilijk te bereiden voor gevechten in de grote wedstrijd van Suek Khunlunfight op deze zondag 27 juli 2014 op China met 16 beroemde sterren paar boksers; zoals Eelong of de Chinese superster bokser, Andri Saower of de voormalige kampioen van K een, Arther Clichchanko of de Holland bokser en anderen. Bovendien, er zijn 5 Chinese boksers en 12 buitenlander boksers en het resultaat van de eerste ronde is verschenen dat Aekphracha misschien geconfronteerd met Yochihiro Chata of de Japanse bokser of de tegenstander van Buakhao Banchamake. Bovendien, als hij winnen kan en pass in de halve finale ronde, dat hij wel heeft zijn goede kans om de bedragen van de prijs van verscheidene miljoen baht te begrijpen.

One thought on ““Aekphracha” die gericht zijn tegen in China te krijgen 25 miljoen baht.

  1. Mike Taylor

    Wanchalerm Sidchornong Muay Thai kamp keert terug naar formulier tonen en een bovenste bokser weer nadat hij toont zijn vorm om te winnen de verse bokser Sangtawan P.aowtalebangsae fel. Hij keert terug naar het warme weer en wellicht zijn gevecht met de beroemde bokser in de volgende strijd van Kiattipetch.

Leave a Reply