Voor Suek Chuchareon, zal er de aanpassing van de nieuwe paar boksers.

Voor Suek Chuchareon Muai Thaise en Suek Sommai op deze maandag 9 juni 2014 uitgezonden, zal er de meester paar bokser naar Kengkhla P. Pekko Muay Thai kamp te vraag 2 pond voor zijn paar bokser of Sangwangchai JSP wijzigen. Bovendien, voor andere significante paar bokser ze nog steeds vechten met dezelfde. Echter, SiaMor nog steeds gelooft in het talent van hen of Palangmai groep niet om de teleurstelling met hem. Vervolgens moet het grappig programma om te vechten in Rachadamnern Thai boksen stadion.

 

Bovendien, zal er het aanpassen van nieuwe paar bokser van SiaMor Chuchareon Raweearamwong op 9 juni 2014 in Rachadamnern Thai boksen stadion. Vervolgens, de laatste tijd op deze avond zondag de meester paar bokser of Kengkhla P. Pekko mogelijk had gerekend gewicht Sangwangchai JSP voor 120/122 pond na door de tweede paar bokser of Fahdannia Sitsoreung met Phetnamngam S. Meeudorn in 123 ponden en de aanhanger paar bokser of Chai S. Sangakarnchang, Seecha Kertbanchong met Yodsiam Sorchor Wichitpadreaw, Yodsing Ch. Khaoyuhaisuzu geconfronteerd met Wafai T. Piamthrabpadraew onder ogen zie onder ogen , de commander of Bu Banchachai P. Phetsiri, Patpasu P. Phetsiri geconfronteerd met Rungsiri S. Arunphan en Chatukham Phetrungriang naar beneden met Samkok Suwityim met prijs ticket voor 240 baht.

 

SiaMor zei dat deze namen van paar boksers ok voor Palangmai groep, zijn zodat het verschillende programma’s om te vechten met elkaar voor het gemakkelijk werken heeft verzameld. Dan, de Muay Thai fans in Thailand kijken kunnen naar degene die verse en hij zou graag willen uitnodigen dat de Muay Thai fans aanmoediging ook naar hen worden verzonden. Als het resultaat, zal ze vechten op hetzelfde moment in de normale toestand.

Leave a Reply