Eerlijkheid Toon aan elke Muay Thai training camp zonder vooringenomenheid.

Chun Kertphet of Pheerapong Theeradatephong is gegarandeerd dat zijn rol als de promotor van het verleden tot nu perfect is door aan te tonen van billijkheid aan elke hoofd van het Muay Thai training camp met inbegrip van elke boksers vanwege denken als de leden van de familie. Dan, hoewel zijn bokser zou kunnen de winnaar of verliezer is het zijn, hij niet hem zeker laat kan. Nochtans, misschien hij werkt met eerlijkheid, maar hoe te verliezen of winnen het spel afhankelijk van het werk van het hoofd van het Muay Thai trainingskamp en de bokser. Dus, op deze vrijdag 6 juni 2014, zal er Suek Lumphinee kampioen Kirkkrai worden ingesteld voor het maken van lijst van het Muay Thai kampen door aan te tonen van billijkheid als de dezelfde manier.

Bovendien, voor de populaire werk en het lot dat de Muay Thai fans altijd geven aan hem afhankelijk van acties en aandacht van hem worden aangetoond voor elke bezienswaardigheden in samenlevingen als de krachtige tool. Bovendien, promotor Chun Kertphet of Pheerapong Theeradatepong hebben gemaakt de populaire werken tot nu toe van Suek nieuwe sterren boksers van channel 7 behoren tot SiaEung of Sahasomphob Srisomwong te Suek Kertphet van zichzelf. Daarom, geloof met de Muay Thai fans altijd hebben vanwege de funniness van deze programma’s Boksen, en er is altijd de druk van het Muay Thai fans om te vrolijken in Lumphinee Thai boxing stadion. De laatste tijd op deze vrijdag 6 juni 2014, zal er Suek Lumphinee kampioen Kirkkrai dat promotor Chun Kertphet kan opstelling als de grote wedstrijd weer die bestaat uit Sakeddaew met Yodphanomrung, Phanphayak met Onechalong, Kengkhla met Kusakornnoi, Siakim met Chalongchai Ponkit geconfronteerd met Phet, onder ogen zie onder ogen zie onder ogen zie onder ogen zie Kongsak geconfronteerd met Phenaek en Chaointreee geconfronteerd met zingen te krijgen 4 miljoen baht, alsmede Phenthai ter bescherming van de kampioen van Saknarinnoi. Dus, de promotor Chun geopenbaard dat iedereen zou moeten met eerlijkheid werken zonder vooringenomenheid.

One thought on “Eerlijkheid Toon aan elke Muay Thai training camp zonder vooringenomenheid.

  1. Jessica Luder

    Nattadet, een promotor van Petchwised op Radchadamnoun boksen stadion en Jao Muay Thai oorlog Aomnoi boksen stadium open zijn geest met Muay Siam verslaggever die de Raad van bestuur en van de promotor vergadering van Jao Muay Thai oorlog op Aomnoi boksen stadion in de laatste overeenkomen met die Chanapetch 91 Rungrod om te vechten met GaoTam Rungprabat in Fug Tean 10e in Jao Muay Thai op zaterdag 26 juli Aomnoi al na Rattakhed werd verkocht in de strijd met Petchsinil maar dit is de buiten wedstrijd die geen gemiddelde is. Gaotam krijgen het punt formulier de laatste wedstrijd, maar hij moet vechten volgens het boksen programma.

Leave a Reply