Buakao gezamenlijke in Muay Siam

Luitenant Teerawat Yeayim bevestigd te houden van het Muay Thai Banchamek oorlog, hoewel het bedrijf op Samrongtab winst, Surin is niet voldoen aan de doelstelling. Maar het doet geen afbreuk aan het moreel van het team. Hij geeft toe dat is niet het hebben van winst maar niet verlies. Hij heeft een portefeuille omdat Boksen is prikkelen en plezier voor Boksen fans over de hele wereld.

Na Muay Thai Banchamek oorlog op Samrongtab, Surin, geboorteplaats van BuaKao Banchamek op 24 mei effect aan de Boksen fans maar zij lof ontvangen Boksen fans aroud de wereld die het zien van de clip. Ze zeiden dat deze strijd is prikkelen en plezier. Zijn invloed aan luitenant Teerawat Yeayim, een directeur van Muay Thai Banchamek oorlog voelde me aangemoedigd om te blijven maken van een portfolio van Muay Thai Banchamek. De volgende keer, zal hij naar Phuket en klaar om te slaan de handen in met Muay Siam zelfs als haar hebben onverwacht probleem omdat dit is een festival tijd en het streefcijfer van niet maar Boksen is wekken en plezier.

Singapore kooi-fighter beoogt overwinning  :  BBC .
Sherilyn Lim me hard in de ogen kijkt en zegt dat ze kan winnen. “Ongetwijfeld,” zegt ze. “Ongetwijfeld at all.”
En zoals ze iets glimlacht, geloof ik haar. Ze is alleen 161cm (1.61 m) hoog en weegt slechts 52 kilo (114 lbs), maar ik heb absoluut vertrouwen in haar vermogen om haar vrouwelijke tegenstander op de vloer in haar allereerste professionele strijd pummel.
Sherilyn Lim is een kooi vechter. Ze trekt haar haren schouder lengte in een strakke pony staart, haar bril opstijgt en stoten, schopt en worstelt haar tegenstander totdat iemand is uitgeroepen tot de winnaar. De kooi houdt de protagonisten in de ring.
De officiële naam van de bestrijding van de kooi is gemengd martial arts. Het is een combinatie van alles uit de Thaise martial art van muay thai naar taekwondo, worstelen en jiu jitsu. En er zijn regels.
“Niet Lies shots, geen schoten aan de achterkant van het hoofd of de wervelkolom, en ook u kan niet manipuleren de kleine gewrichten, bijvoorbeeld uw vingers en je tenen. U niet een deel van uw vingers stok in alle lichaamsopeningen: ogen, neus, mond, oren, “zegt Ms Lim.

Leave a Reply