Bekijk zorgvuldig; Thanonchai Santhiannoi Muay Thai Camp wellicht niet meer zwakke punten dan zijn paar bokser.

Chom Chumphit of Sangthiannoi S. Rungroat of de grote baas van T. Sangthiannoi boksen kamp aanvaard dat Sangmanee S. Thianpho één van alle geliefde boksers, is hoewel hij had verloren degene voor 3 keer. Hij heeft dus meer zwakke punten dan Thanonchai S. Sangthiannoi. Vervolgens, hoe gezicht met elkaar in Suek één Thong Chai als de grote wedstrijd op 25 juni in Rachadamnern Muay Thai stadion, het moet vragen de Muay Thai fans om naar te kijken deze goed paar bokser, speciaal voor het Thanonchai of de nieuwe interessante ster van de cirkel.

 

Bovendien, Sangthiannoi S. Rungroat of de grote baas van T. Sangthiannoi boksen kamp aan de verslaggevers van Muai Siam na Thongchai Rattanasuban geopenbaard Thanonchai T. Sangthiannoi onder ogen zien met Sangmanee S. Thianpho als de meester paar bokser van Suek één Thong Chai op deze 25 juni 2014 Rachadamnern Muay Thai heeft stadion. Dan is het geloofwaardig dat Sangmanee S. Thianpho zijn meer voordelen dan zijn paar bokser zou kunnen hebben, omdat hij uitstekende of de geliefde bokser is. Echter, hij had verloren voor 3 keer en lijkt te hebben meer zwakke punten dan Thanonchai T. Sangthiannoi. Vervolgens, voor Suek een Thong Chai in de grote wedstrijd uitgezonden op deze 25 juni 2014 in Rachadamnern Muay Thai stadium, deze paar bokser hun inspanningen ter bestrijding van zeker oorzaken hebben, vooral voor Thanonchai of de nieuwe interessante sterren.

 

TU zei dat Thanonchai kan heeft zijn meer nadelen dan Sangmanee in zijn naam; Hij kan echter in deze wedstrijd vechten met zijn wijdt aan de winnaar.

One thought on “Bekijk zorgvuldig; Thanonchai Santhiannoi Muay Thai Camp wellicht niet meer zwakke punten dan zijn paar bokser.

  1. Andy Tan

    Mr.Tang Piyapetch Zie de toekomst van de 2 boksen ster, ET PTT. Thongtawee en Superball Teemoungrley die klaar om te worden van de beste bokser van Petchyindee gemakkelijk omdat de verhoogde uit op 15 at Petchpiya War, ET zal strijd met SamA kip vijf sterren sportschool en Superball zal vechten met Thong Puideenaidee. Ze kunnen winnen en een reputatie voor ervoor.

    “In het verleden, Et en Superball hebben een goede vorm en worden de beste bokser van Petchyindee dat ik geloof dat ze op deze manier verder kunnen gaan. Muay Thai fans weten hun naam in deze tijd. Ze wacht de juiste tijd om te vechten. Ik stel op 15 juli in de Petchpiya oorlog, ET om te vechten met SamA kip vijf sterren sportschool en Superball strijd met Thong Puideenaidee. Dit is een belangrijke wedstrijd om te laten zien van de lot en toekomst van ET en Superball. Ik denk dat ze kunnen dus gemakkelijk te winnen. Nu, is alles goed. Het is afhankelijk van zowel van hen kunnen doen of niet “Mr.Tang onthult.

Leave a Reply