Verheugd “Anuwat” bestrijden in kanaal 7 Thai boxing stadion in Thailand .

“Mr.Num Tawanna”, een manager van Jeans Tawanna dank u met dankbaar “Mr. Chun” Peerapong Teeradet voor steun zijn geliefde bokser, Anuwat Tawanna Muay Thai kamp hebben een kans om te concurreren voor de Muay Thai championship 115 ponden op kanaal 7 Muay Thai stadion met de voormalige kampioen, Preawpak Yodassawin vervoer in kanaal 7 Muay Thai op zondag 1 juni. Hij bevestigt het best te doen.
Na Mr.Chun Stuur een professionele promotor van Morchit Anuwat Tawanna Muay Thai kamp hebben een kans om te concurreren voor de championship 115 ponden op kanaal 7 Thai boxing stadion met de voormalige kampioen, Preawpak Yodassawinn Camp vervoer in Muay Thai 7 kleur op deze zondag, Mr.Num Jeans Tawanna dank u Mr.Chun voor steun en bevestigt hij zijn best zal doen of het resultaat ieder geval komen zal.
“Ik moet dank u Mr.Chun voor steun mijn kinderen en een kans om te vechten. Of het resultaat zal komen hoe dan ook, het is de kwestie van de sport maar ik en mijn kinderen zullen doen de beste”zei Mr.Num.

“Mai” opleiding om
Sommai Sakulmetta, een leider van de nieuwe macht groep bestellingen zijn bokser tot opleiding voor strijd omdat hij een quota tot 23 programma’s per kwartaal heeft. Hij gelooft dat iedereen moet voortdurend vechten. Lees op BestMuayThai 2014-05-03.
Sommai Sakulmetta, een leider van de nieuwe macht groep open zijn geest aan Muay Siam verslaggever dat hij wil zijn bokser en manager bereid om te vechten omdat hij een quotum tot 23 programma’s per kwartaal hebben. Hij gelooft dat iedereen moet voortdurend vechten.
mt-cs14-05-22
Hij denkt dat iedereen heeft voortdurend tegen, maar hij moet begrijpen en sympathie gevoel. U profiteren niet omdat deze tijd, promotor werd neergeschoten op elke wedstrijd ongeveer honderd duizend baht. Als een leider niet helpt, weet ik niet waar om geld te vinden. Dus, als het hoofd het proces begrijpen, ik bevestig te houden op de voortdurende strijd. Wegens deze tijd komen alle mensen samen in groepen; zowel Lumpini en Ratchadamnoen hebben een vechter meer dan 23 programma’s. Ratchadamnoen hebben 19 programma’s, Angmore 6 programma’s, programma’s Jarumeoung 6, T.Chaiwat 3 programma, Lumpini 4 programma’s, Mr.Bu 3 programma’s en Ma.Yang 1 programma’s. Ik denk dat iedereen zal vechten, maak je geen zorgen en bang om te vallen op het programma “Sommai saids.

Leave a Reply