“Saksit en Khomkit streven naar worden ondersteund door het hoofd.

SiaTing Bedankt voor SiaNao om te openen de kans voor 2 boksers van Danthablang; namelijk, Saksit en Khomkit te worden onder de verantwoordelijkheid van hem. Bovendien, hij is klaar om te trainen ze om te worden uitstekende degene van programma, en in de toekomst die nawin Chidchob hen aan het werk kan brengen voor zijn Muay Thai kamp.

 

Dus, de verslaggevers zijn geopenbaard uit SiaTing Somkert Triphattanaporn of de beroemde promotor voor Lumphinee Thai boksen stadion op laatste zondag avond dat nu deze 2 geluk boksers uit Buriram provincie; namelijk, Saksit Namkabuan en Khomkit Namkabuan zijn al onder de verantwoordelijkheid van SiaTing. Vervolgens, wetende dat ze met wie, de Muay Thai vechten misschien fans moeten bedenken de informatie. Aan de andere kant, onlangs maakte hij de lijst van Saksit om te vechten in Suek Sangsawangphanphla, totdat ze kunnen het prachtige formulier tonen en bewonderen krijgen. Dus, later Saksit mogelijk worden ondersteund om de nieuwe uitstekende bokser zeker.

 

SiaTing onthuld dat in het verleden, zowel van deze boksers was geweest onder de verantwoordelijkheid van SiaNao; het veroorzaakt echter enkele problemen totdat SiaNao hen voor hem bracht te verzorgen. Vervolgens wil hij graag bedanken voor SiaNao om deze 2 boksers hem; echter, Saksit en Khomkit gebruikt als de boksers van Ham Namkabuan die nu de hoofd personeel coach voor Nawin Chidchob, die de gymnasiam van I bouwstenenvoorbevordering voetbalveld op Buriram provincie opent. Vervolgens misschien in de toekomst beiden verplaatst naar onder worden van Nawin. Als het resultaat, zou hij Nawin uitnodigen voor geven aanmoediging om beide van hen voorafgaande om te vechten.

Leave a Reply