Phetrung Sitsornong Muay Thai training camp wil om zich te bewijzen in Thailand om geld te winnen.

IMG_6667

Nu, Mike Khwaithongyim heeft net verloor van het spel zijn paar bokser op de laatste zondag van 27 April 2014 op kanaal 7 boksen kamp te wijten aan zijn kleiner. Nochtans, Phetrung Sitsornong Muay Thai trainingskamp of de grote baas van Sitsornong Thai boksen camp en Sia Chanu Thongphrasom nog steeds benieuwd over deze wedstrijd. Vervolgens wil zij deze paar bokser om te vechten met elkaar opnieuw in 102 ponden met het geven van 1 miljoen baht voor de winnaar. Dus, als de promotor geïnteresseerd in hun deal is, kunnen ze dit programma onmiddellijk setup.

SIA Chanu Thongphrasom of de grote baas van Sitsornong Muay Thai trainingskamp is nog steeds af over de laatste wedstrijd na zijn geliefde bokser of Phetrung Sitsornong heeft verloren aan Mike Khwaithongyim of halve Duitsland bokser in Suek Muai Thaise Chedsee. Bovendien, ze hebben ingezet voor de eerste paar bokser op de laatste zondag van 27 April 2014, zodat hij dit paar bokser om te vechten met elkaar opnieuw in 102 ponden willen zou met het verkrijgen van 1 miljoen baht voor de winnaar. Bovendien is hij verzekerd dat zijn bokser de winnaar in deze wedstrijd, met uitzondering van zijn voordeel op zijn kleiner alleen zou kunnen zijn.

SIA Chanu of de grote baas van Sitsornong boksen kamp bleek dat zijn bokser zijn nadeel op zijn kleiner heeft, maar hij niet om het even wat voelt. Aan de andere kant, wil hij hen om te vechten in hetzelfde gewicht met het verkrijgen van 1 miljoen baht voor de winnaar. Bovendien is hij verzekerd dat zijn bokser zou de winnaar in deze wedstrijd natuurlijk.

Leave a Reply