De boksers in lijn B en lijn C hebben genomen het risico om te vechten.

Voor de situatie van miljoen baht 2de CP Freshmart boksen programma, lijkt het dat lijn A, zal er Thanadate TorPran49 Muay Thai Camp geconfronteerd met Rungnarai Kertmu 9 en ze hebben dezelfde 4 score pass in de halve finale ronde al. Voor lijn B, zal er Sam Dee Phetyindee Academy geconfronteerd met Worachate P. Riangram in Suek Muai Dee Witheethai Sanchon Chaiya uitgezonden op deze zaterdag van 10 mei 2014 en Phetluakfang heeft 2 score terwijl Worachate nog steeds niet hebben een score. Vervolgens, als Worachate in deze wedstrijd wint, zou hij een veel te overgaan in de halve finale ronde zeker vestigen.

 

Voor miljoen baht 2de CP Freshmart boksen ronde, de boksers van lijn A hebben alle nam deel al. Bovendien, nu zijn er 2 boksers passeren in de bestrijding van voor halve finale ronde; namelijk, Thanadate TorPran49 Muay Thai Camp en Rungnarai Kertmu 9 met 4 scoort even. Voor lijn B, zal er Sam Dee Phetyindee Academy geschiedde in halve finale ronde natuurlijk na het winnen van 2 wedstrijden voortdurend met 4 scores. Vervolgens wellicht hij niet te vechten in de wedstrijd om de derde; aan de andere kant, kan hij vechten op een andere wedstrijd met Onechai Ramboesarn in Suek Welfare Fund met Onechai Ramboesarn en wachten om te vechten in de laatste ronde. Terwijl Khunharnsitthongsak is mislukt voor de wedstrijd en wacht vechten met Onechai Ramboesarn op deze zaterdag van 3e mei 2014 in plaats daarvan.

 

Ook is er een ander paar bokser die overgaan in het vechten voor de laatste ronde tussen Phetluakfang Ch. Pinnarat Muay Thai camp en Worachate P. Riangram vechten op deze zaterdag van 10 mei 2014 voor Suek Muai Dee Withee Thaise Sanchon Chaiya. Phetluakfang heeft echter gewonnen 1 keer en verloren 1 keer met 2 score. Terwijl Worachate heeft verloren 2 keer met geen score, als Phetluakfang winnen of gelijkspel voor dit spel heeft, kan hij passeren in de halve finale ronde om te vechten met Sam Dee zeker. Echter, als Worachat in dit spel heeft gewonnen, zou hij een veel te vechten in halve finale ronde later vestigen.

Leave a Reply