“BigSong” over de advantage and disadvantage en uitgelegd.

BigSong heeft nu de reden waarom hij de verhoging van het gewicht voor Prachanchai P. Phetnamthong te onderhandelen zijn gewicht te Phichitchai Orbortor Kamphee meer van 2 tot 3 pond uitgelegd. Bovendien, is het afhankelijk van de geschiktheid en profiteren van hen; het kan bevestigen dat de promotor nooit krijgen voordeel en het is eerlijk voor iedereen. Vervolgens, voor deze wedstrijd laten het Prachanchai om te onderhandelen zijn gewicht naar zijn paar bokser omwille van zijn betere strategie en hij zou willen openen de kans meer voor Phichichai voor de bestrijding van gek.

 

BigSong zei dat voor Suek Maha Onethongchai uitgezonden op deze woensdag 7 mei 2014 Rachadamnern boksen stadium, zal zij de installatie van de goede match weer in de helft van het jaar. Vervolgens, BigSong of Thongchai Rattanasuban gaf de reden dat deze wedstrijd de Muay Thai fans in Thailand om naar te kijken het boksen programma weer, vooral voor SuekOneThongChai die nooit ingesteld voor lange tijd nu worden omdat de demonstranten in beslag de fase genomen kan interesseren. Daarom zal er de meester paar bokser; namelijk, Sangmaneee SorThianpho Muay Thai camp geconfronteerd met Taksinlek Kertniwat Muay Thai camp na door de tweede paar bokser of Phrachanchai P. Phetnamthong geconfronteerd met Phichitchai Orbortor Kamphee. Bovendien, in deze wedstrijd heeft Prachanchai had gerekend zijn gewicht te Phichitchai voor 3 ponden of 115/117 kilo te verhogen van de geschiktheid voor hen. Hij drong bovendien over de eerlijkheid van deze wedstrijd te laten de Muay Thai fans in Thailand zich gerust over deze wedstrijd.

Leave a Reply