“Phet” zou willen begrijpen de Muay Thai kampioen van “Eek” te winnen 50,000 baht.

Beaw Luakmakhamwarn bevestigd dat de commandant Akkaradate Phimonsri of de grote baas van het Muay Thai kamp en de Voorzitter Aek Bangtrai of de aanhanger het speciale geld voor 50,000 baht als hetzelfde geven zal als het verleden maal als Phet A. Phimonsri van de kampioen van Madang in 118 ponden begrijpen kunnen

 

Baew Luakmakhamwarn of de grote baas van Luakmakhamwarn Muay Thai kamp geopenbaard aan de verslaggevers van Muai Siam dat nu de commandant Akaradate Phimonsri of de grote baas van het Muay Thai kamp en de Voorzitter die AEK Bangtrai of de aanhanger de speciale 50,000 baht Phet A. Phimonsri geven kan als hij van de kampioen van Madang in 118 ponden van Suek Chao Muai Thai van Wisanlek Cetransdiscovery stadium Siam Om Noi Boksen op deze zaterdag van begrijpen kan 12nd April 2014. Het zou echter moeten goedkeuren dat Phet is nauwelijks te vechten in Suek Chao Muai Thaise, met uitzondering van gevechten slechts tweemaal keer bij dit stadion boksen met Tukkatathong en Sangmanee.

Leave a Reply