Nooit bang van de uitstekende moeten zijn.

Teeteedet 99 bevestigd dat hij nooit bang voor de uitstekende concurrenten, met uitzondering van verhogen van gewicht. Aldus, moet het beste beschouwen voor de samenwerking te verzorgen van dit onderwerp voordat hij niet kan staan op dit probleem ook.

 

Teeteedet 99 of de grote baas van Teedet 99 geopenbaard aan de verslaggever van Muai Siam dat alle tijden hij nooit bang van de goede concurrenten is, met uitzondering van toenemende gewicht dat hij niet kan in de lijst als zijn voorgesteld maken. Dus, het teamwork moet zorgen voor dit onderwerp voordat hij niet kan staan op dit probleem ook.

 

Teeteedet 99 zei dat hij niet de zorg probeerde voor de schuld van zichzelf door iemand als gevolg van zijn wetende van zichzelf goed; echter, hij niet kan staan op dit voordeel gedrag inderdaad te nemen. Dus de volgende keer misschien hij voorstellen 3 niveaus van gewicht voor hem om te kiezen. Dan, hij hoopt iedereen met deze regel uitvoeren.

Leave a Reply