Er is de drukke mensen kijken vooruit te kijken naar Muay Thai op Channel 11 in Thailand.

Voor Suek tijdelijk voor Muai Dee Witheethai setup op Amphur Ranunakorn in Nakornphanom provincie in de naam van Suek wereld Phuthai uitgezonden op deze zaterdag van 12nd April 2014, afgezien van het grappig Thai boksen programma, zou de Toon van de Schone Kunsten van Phuthai mensen, alsmede de speciale boksen paar boksers, zoals zitten Norphorwor van Nakornpanom ben provincie , de gouden munt Thaise bokser van Wusu natie sport in Supanburi spel geconfronteerd met Braziliaanse vrouwelijke bokser.

 

Voor Suek Muai Dee Withee Thaise, zou het de eerste wedstrijd van het jaar op deze zaterdag van 12nd April 2014 op Renunakorn District kantoor in Nakornpanom uitgezonden via kanaal 11 van 2.00-4.15 setup p.m. geheel gedurende 2 uur in de naam van de wereld Phuthai. Bovendien, de Muay Thai fans kunnen kijken naar de amusant programma zo goed als om te kijken naar de prachtig Kunsten van Phuthai mensen ook.

 

Bovendien zal er een andere speciale bokser maken de nieuwe huidige voor Nakornpanom mensen door de gouden munt bokser uit Supanburi spel om te vechten met Kamera Pacheko of de Brazillian bokser te brengen. Nochtans, zal er de Thaise boksers te wachten voor de Phetyindee samenwerking voor het maken van hun lijsten. Vervolgens, Nakornpanom en mensen in het omringende gebied die op zoek vooruit te kijken naar Suek Muai Dee Witheethai misschien niet teleurgesteld zijn voor dit spel zeker.

Leave a Reply