“Somrak TorThepsuthin muay thai camp”pochte met zijn vertrouwen om de winnaar

“Eeuwige bogen Man” of Somrak TorThepsuthin muay thai camp pochte met vertrouwen dat hij zou graag trainen de reus bokser uit Amerika of ware Starwar om te weten van de oorspronkelijke Thai boksen les. Bovendien, kunnen zij worden geconfronteerd met elkaar als de eerste wedstrijd gevechten bij Lumphinee in Ramintra als de formele wedstrijd op deze vrijdag 28 februari 2014 uitgezonden op channel 5 om 9: 30 uur

 

Voor de eerste formele wedstrijd van Suek Lumphinee in Ramintra die op deze vrijdag 28 februari 2014 op kanaal 5 om 9: 30 uur uitgezonden zal geboekt Sia Nao of Wirat Wachirarattanawong de lijst van hete bokser te worden bekeken door de boksen fanclub thuis tussen Somrak TorThepsuthin muay thai camp geconfronteerd met echte Starwar uit Amerika. Somrak heeft de laatste tijd pochte dat hij klaar om te trainen deze reus bokser uit Amerika is te weten onze Thai boksen Kunsten in de diep niveau.

 

Somrak zei dat ik zag al voor deze bokser te vechten in een ander programma en zijn vorm op de normale manier is. Vervolgens wil ik te dien dage hem opleiden om te weten van de oorspronkelijke Thai boksen Kunsten, zodat de boksen fanclub uitkijken kan naar kijken voor dit programma snel zonder trots.

Leave a Reply