Chun informeert de lijsten van alle paar muay thai kampen in het einde van de maand.

Promotor Chun Kertphet heeft gemaakt van de lijst van boksers uit vele muay thai kampen in Suek Kertphet in de nieuwe wedstrijd uitgezonden op deze vrijdag van 28 maart 2014 Lumphinee Ramintra in sommige opzichten door de lijsten van de hete boksers in dit uur; namelijk, Kusakornnoi S. Chulasane geconfronteerd met de voormalige kampioen in 115 ponden bij Lumphinee of Yokphet Yodatsawin Transports, alsmede het tweede paar bokser of Ponkit Sorchor Wichitpadreaw om wraak van Dang S. Plernchit.

 

Voor Suek Kertphet in het nieuwe programma, zal het instellen op het einde van deze maand of dit vrijdag 28 maart 2014 op Lumphinee Ramintra. Vervolgens, de promotor Chun Kertphet geboekt aantal paar boksers geen kwestie van de kleine nieuwe sterren boksers die bestaan uit de nieuwe ster toekomstige boksers van goede muay thai kampen of de hete paar bokser in dit uur, zoals Kusakornnoi S. Chulasane geconfronteerd met de voormalige kampioen in 115 ponden bij Lumphinee of Yokphet Yodatsawintransports; de winnaar kan krijgen geld voor meerdere honderdduizend bad.

 

Singkaserm Banponlameungdee zei dat nu, het moet check it out of Ponkit Sorchor Wichitpadraew de score naar Dang S. Plernchit muay thai kamp te wijten aan hun clearing probleem tot in de hardway wordt gewaarschuwd door de scheidsrechter heeft verloren. Echter, voor de ondersteunende paar bokser, het moet wachten voor een paar dagen volledig om te weten van de lijsten van de werkelijke paar boksers. Aan de andere kant, zijn er sommige paar boksers te vechten in dit programma zeker, zoals Phetchedsee SorThianpho muay thai camp geconfronteerd met Mai zitten T. Yod, de kleine grootte bokser of Koko Paemeanburi geconfronteerd met het nieuwe formulier in Plangyao of Phetrung Sitsornong die nooit verliezen aan iedereen na door Phetnarin Luakkhaonai geconfronteerd met Banlangngen P. Pinnapat muay thai trainingskamp Sprinter Luak Borkor Watsaksri met Phetkarat Chitmuengnon onder ogen. Vervolgens zijn er links twee paar boksers te maken, de lijst zodat het teamwork deze lijsten aan de verslaggevers en de muay thai fans informeert om later weten.

Leave a Reply