“Thim” niet kan staan op het gedrag.

Thi Mathee Thammacheewa is vertrouwen in zijn bokser vorm, zodat hij willen zou de promotor of iemand om Thongchai Sitsongpheenong om te vechten met Toby Smith (Bophlabunchu) of de ondeugende buitenlandse bokser. Bovendien, hij bevestigde dat Thongchai in de laatste wedstrijd dat spel heeft verloren, met oneerlijkheid en niet op de juiste manier. Dan, in deze wedstrijd, zal hij een grote hoeveelheid geld zeker naar de bokser paar geven.

 

Thimathee Thammacheewa of de grote baas van Sitsongpheenong niet kan staan op de uitnodiging van Tony Smith (Bophlabunchu) om te vragen voor Thaise bokser om met hem te vechten. Vervolgens, zei hij dat “onlangs Thongchai Sitsongpheenong of mijn bokser van het muay thai trainingskamp had verloren het spel met oneerlijkheid. Bovendien is zijn grootte minder dan de paar bokser, zodat de scheidsrechters had beoordeeld als op die manier met geen manier voor oplossen zulks werkstuk. Bovendien, in de laatste wedstrijd was er de voorafgaande gewicht-in om te vechten voor 1 dag, dus het was op de onregelmatige manier voor mijn paar bokser te hebben minder gewicht dan een ander. Echter, voor de volgende wedstrijd ik ben zeker dat mijn bokser Toby Smith zou kunnen verslaan voor zeker, met uitzondering van hen aan gewicht-in voor 2 keer dat zijn in de ochtend en in de avond als de standaard boksen programma met geen voorafgaande gewicht-in de dag om te vechten als het verleden te laten. Dan, ben ik bereid op te geven van een grote hoeveelheid geld aan hem voor de bestrijding van met ons.”

Leave a Reply