“Chamuakthong” heeft te kampen gehad om wraak te nemen.

“Mannen Naram” of Suthep Manop of het ondersteunende teamwork van Chamuakthong S. Yupinda heeft verzekerd aan de bereidheid van deze wedstrijd heeft nu Chamuakthong betere conditie van het lichaam dan het verleden voor de bestrijding van met Yodwicha P. Bunyasit muay thai kamp als het tweede paar bokser van Suek Phetyindee of de speciale wedstrijd van Lumphinee geschiedenis wedstrijd in Praram IV op deze vrijdag van 7thFebruary 2014. Vervolgens, Huamit of Sumate Siasattabongkot is ervan overtuigd dat de Chamuakthong zeker succesvol op deze wedstrijd zou kunnen zijn.

 

Na Chamuakthong S. Yupinda heeft verliest de score naar Yodwicha P. Bunyasit muay thai kamp in de laatste wedstrijd op afgelopen dinsdag van 7 januari 2014 Lumphinee Thai boksen stadium, nu op dit moment heeft hij zijn nieuwe kans om te vechten met Yodwicha weer op deze vrijdag van 7 februari 2014 in Lumphinee Thai boxing stadion.

 

Bovendien, In deze wedstrijd heeft Yodwicha bargained zijn gewicht te Chamuakthong voor 3 ponden of 135-138 pond. Suthip Manop of het ondersteunende teamwork van Chamuakthong is dus echt vertrouwen nadat hij Chamuakthong op Samui eiland heeft opgeleid in Surajthanee provincie voorafgaande om te trainen op 13 munt in Praram IX de winnaar.

 

Bovendien, is hij zeker dat Chamuakthong vechten kan waard de belegging van de muay thai fans zeker evenals Huamit of Sumate Siasattabongkot of het hoofd van muay thai trainingskamp die echt vertrouwt erop dat Chamuakthong Yodwicha Bunyasit in deze wedstrijd als de uitstekende bokser van 100,000-baht natuurlijk kunnen overwonnen.

Leave a Reply