De muay thai fans gaan vervelen en roepen voor de betere rechter van de scheidsrechters in Lumphinee Thai boxing stadion.

Nu, de muay thai fans verlangt dat de scheidsrechter of Tong of de kolonel Lertchai Chetasanon of de Voorzitter van de techniek van Lumphinee Thai boxing stadion te verzorgen en te controleren voor de prestaties van de scheidsrechter in Lumphinee Thai boksen stadion veel meer omdat in het verleden tot nu ze altijd beoordelen in de tegenovergestelde manier voor de muay thai fans voor meerdere malen. Dan is er de druk van de muay thai fans in Thailand, die niet echt deze rechter en zou niet graag een boksen-programma meer kijken. Bovendien, voor de laatste wedstrijd, had men de rechter tussen Thailand P.K. Sanchai Muai Thaise Yim en Fasuchon Dragon Muai Thai. Bovendien, na vechten in de volledige wedstrijden, Fahsuchon leek te hebben meer nadelen dan Thailand, maar de scheidsrechter nog steeds op de tegenovergestelde manier die resulteren in Thailand te overwinnen van de score van Fahsuchon met verschillende score tot de muay thai fans moeten de nieuwe rechter aangedrongen beoordeeld.

 

Volgens de rechter met de tegenovergestelde manier aan de muay thai fans in de afgelopen 1-2 maanden, blijkt de meeste frequentie dan gebruikelijk, met name voor de paar bokser tussen Thailand P.K. Sanchai Muai Thaise Yim en Fahsuchon Dragon Muai Thaise te vechten in Suek Kertphet op de laatste vrijdag van 27 December 2014 in Lumphinee Thai boksen stadion maken de muay thai fans om te bellen voor de kolonel Lertchai Chetasanon of de techniek scheidsrechter om te zorgen voor dit onderwerp en streng zijn voor iedereen van scheidsrechters om te beoordelen in de betere manier. Als het resultaat, nu zijn er altijd de verkeerde rechters voor meerdere malen tot het maken van het muay thai fans om te vervelen en zou niet willen kijken elk boksen-programma opnieuw.

 

Een van alle muay thai fans zei dat “de rechter altijd op de verkeerde manier, met name voor de paar vorige wedstrijden die altijd op de verkeerde manier meer frequentie is beoordelen tot kunnen wij dat bekijken die de winnaar zou worden. Dan, de kolonel Lertchai Chetasanon moeten strikte in dit onderwerp veel meer omdat we nu verveeld.”

Leave a Reply