“Phetbunchu” is gastvrij “Sanchai” te bewijzen zijn muay thai prestaties.

Knie Man in Mae Khong river of Phetbunchu Bophlabunchu muay thai camp het nieuws heeft gelezen en weet dat Sanchai P.K. Sanchai Muai Thaise Yim is nog steeds af over de verloren aan hem en nu Sanchai zou willen wraak met hem door te vechten als 133 pond. Vervolgens heeft hij de open-minded te laten Sanchai om wraak te nemen voor hem. Het is echter afhankelijk van de samenwerking om de lijst van hen om te laten Phetbunchu om te beschermen de kampioen van 135 pond Lumphinee boksen stadium ook.

Echter, nadat ze hebben gevochten met elkaar voor 5 keer, Sanchai heeft gewonnen voor 3 keer en Phetbunchu heeft gewonnen voor 2 keer met onderhandelen het gewicht en het gewicht niet te onderhandelen. Bovendien, de laatste tijd Sanchai heeft bargained zijn gewicht te Phetbunchu in 133-135 ponden en Phetbunchu heeft hem gewonnen met een aantal punten en klikt u vervolgens Phetbunchu nooit verliezen aan iedereen vóór. Dus, op het volgende programma, zal het veranderen van Sanchai onder ogen zien met Yodwicha P. Bunsit muay thai trainingskamp vanwege zijn gewicht niet om te vechten in Yodwicha onder ogen zien met Phetbunchu weer om wraak hem door de gevechten in 133 pond. Bovendien, inderdaad Phetbuchu niet de spraakzaam, maar in deze tijd hij is zeker over zijn vorm.

Bovendien, Phetbunchu heeft geopend zijn geest en zei dat “als Yodwicha wraak me willen zou, ik klaar om te vechten met hem gewoon alleen laat de promoter om de lijst van ons te maken ben. Bovendien, ik ben niet bang van Sanchai, maar ik ben nog steeds af dat hij niet zou kunnen zijn programma hebben voor de bestrijding van alleen evenals mijn hoop te begrijpen van de kampioen. Echter, ik zou willen bewijzen de muay thai fans dat mijn winnen het echte feit ook is.”

Leave a Reply