“Chuchareon Dabransarakham muay thai camp” misschien wel de winnaar van de halve finale ronde.

Chu Chareon Dabransarakham muay thai kamp heeft de heter vorm, dus nu luitenant Ran of Niran Yotsapon is ervan overtuigd dat nu Chu Chareon klaar om te gezicht met wie in de halve finale is ronde omdat hij is ijverig om te oefenen zelf. Echter niet het worden onzorgvuldig of verwachten om te vechten in de laatste ronde met het niet nemen van een kijkje in elke strijd om te laten zien de goede vorm.

Bovendien, uit de outsight bokser in de aankondiging dag als gevolg van de meer nadelen dan andere bokser, Chuchareon Dabransarakham muay thai camp is nu beroemd en wordt de beste bokser van Frukthiangroup programma nadat hij had toonde zijn uitstekende vorm te verslaan Khwanaek S. Suphab mooi geschiedde in de halve finale ronde als de eerste rang.

Dan, op deze strijd, de lietunant Niran Yotsaphon of het hoofd boksen kamp en de vice-voorzitter van Muai Siam Noordoost club geopenbaard aan de verslaggevers van Muai Siam dat “Chuchareon had toonde zijn indrukwekkende formulier om de winnaar op de laatste wedstrijd, dus ik denk dat nu is hij klaar om te vechten met wie op het boksen stadion.

De Lietunant Ran zei dat “op de aankondiging dag, het aanvaarden moet dat Chuchareon niet veel naam hoeft; echter, nu is hij de goede toekomstige bokser met zijn heter vorm door te verslaan Khwanaek. Vervolgens, nu is hij klaar om gezicht met wie in de halve finale met niet achteloos ronde of niet nemen voor verleend van elke ronde. Bovendien, ik geloof dat hij met zijn proberen bij de beste om te slagen in de laatste ronde de kampioen zou kunnen zijn.”

Leave a Reply