Vangen de ogen op 4 boksers van “Orbortor Khamphee Thai boksen camp”.

Sornchai Onaree of de manager van Orbortor Kamphee Thai boksen kamp op de hoogte dat als de muay thai fans deze 4 boksers in zijn boksen kamp kijken te bestrijden, het zal niet teleurgesteld worden zeker. Bovendien hebben ze de dezelfde tijd queque om te vechten op Suek OneThongChai uitgezonden op deze maandag van 16 November in op Rachadamnern muay thai stadion.

Orbortor Kamphee boksen camp is de kwaliteit en tot alle hete muay thai kampen die niemand deze naam van boksen kamp niet weten. Dan, op Suek OneThongChai uitgezonden op deze maandag van 18 November 2013 stadium Rachadamnern muay thai, grote lied of Thongchai Rattanasuban zal maken de lijst van 4 paar boksers in Orbortor Kamphee boksen kamp.

Sornchai Onaree of de manager van het boksen kamp geopenbaard aan het teamwork van Muai Siam met vertrouwen dat “voor Suek OneThongChai op deze maandag van 18 November 2013 uitgezonden, ik zal mijn 4 boksers om te vechten en ik ben ervan overtuigd dat elke boksers van mij hun paar boksers overwonnen kunnen. Dus wil ik best verwijzing naar de muay thai fans die het moet niet kijken naar de naam van de bokser, behalve de naam van boksen kamp, die de bekende is.”

Leave a Reply