“Tung” is ervan overtuigd dat deze muay thai wedstrijd aangenaam wellicht.

“Sia Tung” of Phiyarat Wachirarattanawong is ervan overtuigd dat de paar bokser tussen Khonkrungthep Ph. Phuangkaew Camp en Bandonlek W. Phetchaphun muay thai trainingskamp zal vechten als de meester paar bokser van Suek Muai Dee Witheethai die wordt uitgezonden op deze 22 November 2013 van Ladprao, Thailand stadium keizerlijke boksen. Bovendien kunnen ze vechten met funniness geen kwestie als de verliezer of de winnaar. Dan, de muay thai fans moeten komen om te vrolijken hun boksers rechtstreeks.Dank u het nieuws uit Muaythai nieuws.

IMG_4748

Khonkrungthep Ph. Phuan zal zijn que Bovendien moeten vechten met Bandonlek W. Phetphun, zoals de meester paar bokser van Suek Muai Dee Witheethai uitgezonden op deze 2 2e November 2013 bij Imperial Ladprao Thai boksen stadion. Dan, Sia Tung is gebleken dat nu, Krungthep heeft zijn vers vorm, terwijl Donlek zijn voordelen voor zijn kracht om te vechten met funniness en de opwinding niet te veroorzaken de teleurstelling voor de muay thai fans zeker geen kwestie heeft van de verliezer of de winnaar te winnen van een grote hoeveelheid geld.

IMG_4749

SIA Tung zei dat “de muay thai fans komen kunnen om te vrolijken voor Konkrungthep en Bandonlek en persoonlijk ben ik van mening dat deze paar bokser met funniness zeker vechten zou. Bovendien, Khonkrungthep heeft zijn voordelen voor zijn vers vorm, maar Bandonlek heeft zijn voordelen voor zijn kracht. Dus, deze paar bokser zou kunnen veroorzaken de teleurstelling voor iedereen zeker.”

Leave a Reply