“Biao” glimlachte nadat “Phet” zijn volgende paar bokser kunt selecteren.

IMG_4557

De officiële van District Administration organisatie in Biao Luakmakhamwarn is zo blij dat de promotor Chun Kertphet geef hem een kans om te selecteren van de paar bokser voor de bestrijding van met zijn geliefde bokser of Rakphet A. Phimonsri muay thai camp tussen Chalarmkhao Kertchalermphob muay thai trainingskamp en Yangthone Yodatsawintransport afhankelijk van alleen gewicht. Vervolgens, Biao maakte de beslissing om te selecteren door hemzelf en ten slotte hij geselecteerde Yangthone om de paar bokser geconfronteerd met zijn geliefde bokser in Seuk Kertphet die op deze vrijdag van 8 November 2013 op Lumphinee muay thai stadion in harde gewicht of 115 ponden uitgezonden zal.

IMG_4558

De officiële van District Administration organisatie in Biao Luakmakhamwarn onthuld dat “na mijn bokser terug gekomen is om het prachtige formulier eerder om de verliezer 3 Fights voortdurend tonen, hij zijn meer strijd moeten zal aan bij Suek Kertphet op deze 8 November 2013. Dus, open de promotor Chun Kertphet heeft de kans voor mij om te selecteren van de bokser paar voor mijn bokser met belangstelling. Daarom, Phet of mijn bokser is de geamuseerd bokser met geen gebruik te maken van de kijkers en hij zou willen vechten in 115-117 pond, zodat ik de paar bokser voor hem om te vechten kiezen kan; namelijk, Chalarmkhao Kertchalermphob muay thai kamp in 117 ponden of Yangthon in 115 ponden. Vervolgens, als mijn bokser ter bestrijding van met wie geïnteresseerd is, kan ik één van hen selecteren voor hem. Tot slot, ik Yangthone Selecteer vanwege zijn hoogte en grappige stijl; echter, ben ik ervan overtuigd dat Phet of mijn bokser met hem zeker vechten kan nadat ik zag Yangthone om te vechten in de recente wedstrijden. Aan de andere kant, als het Chalarmkhao, is zijn grootte te groot voor de bestrijding van met mijn bokser. Bovendien, mijn bokser heeft
zijn geneigd om te winnen ook veel meer Yangthone”

Leave a Reply