“Tsunami muay thai trainingskamp” heet nog steeds geconfronteerd met iemand uit Thailand of kampen.

Tsunami Ch. Chaiwat muay thai trainingskamp zijn goede vorm nog steeds na het winnen van het spel door te vechten met Rotlekchaotalaythong of de verdwijnen senior bokser die zijn niet goed lichaam toestand, enzovoort de volgende wedstrijd als Tsunami met wie vechten zal heeft laten zien, het kan meedelen aan het teamwerk Kertphet of Sia Chun Kertphet ook.

Het teamwork van Muai Thaise Ched Zie gemeld op 657 radio dat “na Tsunami zijn hete vorm toonde en verhuisde naar de praktijk op Phetphayathai Thai boksen camp, hij had verricht zijn goede taak alle tijden. Dan in het verleden, vocht hij in het platteland boksen kamp, maar nu het hoofd boksen camp of Cha Sortor Chaiwat had bracht hem naar de praktijk op Phetphayathai boksen kamp. Voor de laatste wedstrijden, konden de Boksen fans vervolgens zijn vorm op kanaal 7 te overwinnen Riaaek T. Thepsuthin muay thai camp met verschillende punten als hetzelfde als het overwinnen van Sia Samut Kertchareanchai op de laatste wedstrijd afgelopen zondag als de meester paar bokser van Suek Muai Thaise Ched Zie en overwinnen Rotlek Chaotalaythong met een aantal ook punten zien. Als het resultaat, het Boksen fans van Tsunami zou willen kijken hem om te vechten met iedereen, zodat het moet het teamwork van Ketphet vertellen of kennis om het teamwork van Muai Thaise Ched zien te maken van de lijst van Tsunami geconfronteerd met om het even wie geïnteresseerd.”

“Onechalong en Ponkit” zal vechten met funniness.

Hoewel ze het nauwe boksen kamp zijn, zij moeten met elkaar worden geconfronteerd. Bovendien, één Chalong Sitsornong misschien geconfronteerd met Ponkit Ch. Chienkamon op de volgende wedstrijd en ze beide komen uit de grote boksen kamp door de ondersteuning van Chanu Thongphrasom en Phuyai Ood Banchareansuk. Dan, wie zal krijgen de meeste geld, zal het het resultaat later weten.

Noi Muengnon zei dat “voor de tweede paar bokser van Suek Chitmuengnon tussen een Chalong Sitsornong en Ponkit Ch. Chienkamon op donderdag 3 oktober 2013 Rachadamnern boksen stadium uitgezonden, het is interessant.

Bovendien, Chun Kertphet had gemaakt van de lijst van Somchit Wankaew om te vechten met zijn paar bokser in 116 pond alleen. Echter, op de andere dag, Noi Muengnon of de public relations werknemer kreeg het nieuws dat “als ik heb voor dit werk van 2 boksen kampen bekeken, ik accepteer in dit spel het grappig zou kunnen zijn omdat zij allebei in Chachoengsao provincie leven om te vechten in Suek Darby Match in Padreaw. Dus, zou dit paar bokser zijn favoriet aan de Boksen fans als de groot paar bokser te vechten in 115-116 pond. Echter, tussen Sitsornong of Ch. Chienkamon, wie sterker zal zijn, dient te worden aangetoond. Als het resultaat hebben de Boksen fans alle vertrouwen in beide kampen boksen met 100 procenten.”

Leave a Reply