“Sangkeng” is klaar om te vechten muay thai in 120-122 ponden.

“Sia Keela” of Khamchan Saokhamkate is zo blij om te zien in de vorm van 2 laatste gevechten zitten Aek Sangkeng Ron Sport die Chailek Khwaithongyim overwinnen. Vervolgens, nu hij beste beschouwd dat nu Sangkeng klaar om te worden is om de bekende één in Suek Kertphet om te vechten in 120-122 ponden met iedereen afhankelijk van Sia Chun Kertphet te overwegen.

Voor de laatste eerste strijd te begrijpen de kampioen in 122 ponden van Muai Ched zien door http://www.bestmuaythai.com/muaythai_news_2013-10-17.html
, overwinnen Sankeng Ron Sport net Chailek Khwaithongyim met verwondering. Echter, voor de volgende muay thai wedstrijd in Suek Phuinokphakhang en Suek Kertphet Chedsee gevechten bij Sermthai Complex op Phuket provincie op de laatste vrijdag van 18 oktober 2013, Sankeng nog steeds vechten uitstekend om te overwinnen zijn oude bokser. Dus, deze winnende had gemaakt Sia Ron Khamchan Saokhamkate te zijn trots op hem en hij beste beschouwd die “Nu, is het tijd voor SitAek te worden om de bekende een van Suek Kertphet in Thailand al.”

 

Vervolgens, Sia Keela zei met zijn blijdschap dat “volgens de vorm van Sankeng om te overwinnen Chailek twee keer keer, ik heb bekeken dat hij heeft zijn goede ontwikkeling vanwege zijn gebruik van strategieën en zijn kracht, omdat hij goede muay thai training-cursus. Dan, is hij niet de bokser te verliezen de paar bokser met knieën, dus het is tijd voor hem om te worden van de bekende ster van Suek Kertphet om te vechten in 120-122 ponden met de geschikte een afhankelijk van het overwegen van Sia Chun.”

Leave a Reply