Phettawada Sitdanai muay thai trainingskamp overwinnen Chakkit in Suek Atsawindam.

Phettawada Sitdanai muay thai trainingskamp geschopt met zijn rechter voet met zijn knieën te verslaan Chakkit Sitkhwuantang als de meester paar bokser van Suek Atsawindam van Ladprao op de laatste zondag van 6 oktober 2013 stadium keizerlijke boksen gevolgd door de tweede paar bokser of Sansak van Phuket provincie die knie omhoog en wraak van Phetphanlan S. Sriwicha te begrijpen voor 60.000 baht kon krijgen.

Voor Suek Atsawindam van Ladprao op de laatste zondag van 6 oktober 2013 stadium keizerlijke boksen was er de meester paar bokser of Chakkit Sitkhuantang geconfronteerd met Phettawada Sitdanai 100 pond die op de eerste ronde, Phettawada Chakkit had won met 10-9 door het verbod scheidsrechter of Panlamom.

Op het einde van de eerste ronde, Chakkit had de punten als de 4-5 en voor de tweede ronde, Chakkit geschopt met zijn linkervoet, maar Phettawada had omhoog chinned met zijn juiste kin. Bovendien, na die Chakkit geschopt met zijn voet en sloeg voor 2 keer en vervolgens kneed omhoog Phettawada. Echter had Phettawada geschopt op zijn linker voet te Chakkit ernstig. Dus, voor het einde van de tweede ronde had Phettawada de punten als een 3-2.

Voor de derde ronde, Chakkit geschopt met zijn linker voet en sloeg opnieuw, maar Phettawada geschopt met zijn rechter voet op de buik en sloeg terug gevolgd door knie omhoog. Echter, zijn kracht is niet goed en hij moest geschopt met zijn rechter voet weer. Vervolgens, voor deze ronde had Phettawada de punten als 5-2.

Voor de vierde ronde, Chakkit geblokkeerd op de taille van Phettawada en met zijn rechter voet en de linker voet met knie schopte. Phettawada had echter meer nadelen om terug te keren voor wordt geschopt, zodat de Thai Boksen fans luid toegejuicht. Tot slot, Phettawada gebruikt zijn recht schopte naar terug te vechten, dus op het einde van de vierde ronde, Phettawada had de punten als 10-1.

Op het ten slotte ronde, Chakkit kneed omhoog, maar Phettawada geschopt oftenly en severaly tot Chakkit het spel niet kon volgen. Vervolgens had Phettawada de score gewonnen met funniness om te verslaan van Chakkit in de laatste ronde.

Bovendien is er voor de andere resultaten, Sansak van Kanchanaburi te schoppen met zijn rechter voet en overwinnen Phetphanlan S. Sriwicha om te krijgen van 60.000 baht, Singphlaphaknoi te overwinnen van Sanmuengnoi Khokphuyim, Phetnamin Ph. Phankarn muay thai trainingskamp om te winnen van de score van Yodphet Sitkhrulam Thai boksen camp en Phetphattana Ph. Phattakarn om knock-Robchana M. Wattanachai Camp op de tweede ronde.

Leave a Reply