“Phetsuriya Luaktraikongdin Camp, Thailand” zou willen laten zien op de volgende muay thai programma.

Phet Suriya Luaktraikongdin Camp van Thailand of tot alle erfgenamen in Yuhanngao familie is klaar en er alle vertrouwen in dat hij zijn paar bokser zeker kan overwinnen door bekleding met Muhammad Hamsey of de Iraanse bokser in 4e Suek Muai Jak Talom Loak Sanfan Yaowachonthai naar World Champion weergegeven: op deze dinsdag 24 September 2013 op 13 munten Thai boksen Stadion at Phraram 9 uitgezonden hoewel Siam Sport Live TV op echte visie kanaal 97.

Phetsuriya zei dat “het mogelijk nieuwe kans weer voor mij om te ontvangen het goede kans van promotor Narit Singwangcha onder ogen zien met Muhamad Hamsy of de Middlle-Oosten bokser in Suek Muai Yak Talom Lovak setup door Narit boksen ontwikkelingsmaatschappij uitgezonden op deze 24 September 2013 13 munten Phraram 9”

Bovendien, de laatste tijd Phetsuriya geopenbaard aan de verslaggevers van Muai Siam dat “voor deze strijd, ik heb goede aandacht voor de bestrijding van veel en ik heb nu de strijd voor meer dan 50 gevechten doorgegeven met mijn goede bereidheid om te vechten. Dan, voor de bestrijding van met Muhammad Hamsey, ben ik zeker dat ik hem gemakkelijk kunnen overwonnen, en ik wil best verwijzing voor Muhammad Hamsey waarmee hij kan niet worden geconfronteerd met me met onvoorzichtig te zeker de verliezer. ”

“Sangwangchai” zou de muay thai kampioen van Madang winnen.

Leraar Chirawan is echt overtuigd dat Sangwangchai J.S.P. zal niet de teleurstelling voor ons om te begrijpen van de kampioen van 12nd Madang muay thai toernooi van Harnseuklek Sitchakung omdat hij had gewonnen dit paar bokser in de eerste ronde ook. Vervolgens zal hij vechten met deze paar bokser op deze zaterdag 21 September 2013 op Siam Om Noi Thai boksen stadion.

Bovendien, voor de laatste ronde van 12nd Madang het wordt uitgezonden op kanaal 3 op Om Noi op deze zaterdag 21 September 2013 zeker tussen J.S.P en Harnsueklek Sitchakung. Echter J.S.P. Harnsueklek Sitchakung had gewonnen in de eerste ronde en nu, J.S.P. en Harnsueklek om te vechten met elkaar te begrijpen van de kampioen is toegetreden. Terwijl leraar Chirawan of het hoofd van Sangwangchai boksen kamp echt vertrouwen veel is dat zijn bokser de kampioen moet na het winnen van Harnsueklek in de eerste ronde dat zou hetzelfde zijn als deze laatste ronde omwille van zijn betere prestaties.

Wee of het hoofd van dit kamp boksen zei dat “J.S.P. Harnsueklek, had gewonnen, dus deze wedstrijd moet hetzelfde zijn en nu Sangwangchai of J.S.P. heeft getraind zichzelf goed zonder bang voor Harnsueklek. Dus, op 12nd Madang muay thai toernooi, J.S.P of Sangwangchai wellicht de kampioen zeker.”

Leave a Reply