“Khonkrungthep” gevraagd onder ogen zien met “Sakkayaphab”

Khonkrungthep Ph. Phuangkaew muay thai kamp is echt blij om te overwinnen Kongnapha Srimongkol prachtig in Suek Muai Dee Witheethai voor de tijdelijke programma op de laatste zaterdag van 5 oktober 2013, dus nu heeft hij veel aanmoediging om te trainen zelf. Bovendien, hij openbaarde dat “voor de volgende wedstrijd, wil hij geconfronteerd met Sakkayaphab SitSongpheenong muay thai trainingskamp om knie van hem om de winnaar, en hij wil de promotor te overwegen over dit onderwerp.

Khonkrungthep Ph. Phuangkaew muay thai camp wat betekent dat de Bangkok man met zijn geboortestad gelegen op Phuket isalnd, nu hij zijn vers vorm heeft en op de meest recente strijd, net won hij Kongnapha Srimongkol prachtig. Na dat openbaarde hij dat “voor de volgende strijd, hij ondervinden met Sakkayaphab Sitsongpheenong muay thai trainingskamp hoogstens vanwege de dezelfde knie boksers om te vechten met funniness willen zou.

Khongkrungthep zei met vertrouwen dat “ik zo blij ben om een goede kans voor krijgen wraak met Kongnapha Srimongkol dat mijn veel aanmoediging om te trainen zelf. Vervolgens, voor de volgende strijd, als het is mogelijk, ik wil om te vechten met Sakkayaphab met de dezelfde knie bokser als me. Dus, ik wil graag de promotor te overwegen over dit onderwerp.”

Leave a Reply