“Tui” heeft geleid tot de muay thai kampioen en de vice kampioen van Thai Insurance om te laten zien.

De Sergeant Tui Sangmorakot aanvaard te blij dat veel voor het instellen van het muay thai kampioen en de Vice-kampioen van de laatste Thai Insurance geconfronteerd met elkaar in Suek Sangmorakot die wordt uitgezonden op deze 30 augustus 2013 Lumphinee Thai boksen stadium.

 

Bovendien, voor Muai Thai in Suek Sangmorakot die wordt uitgezonden op deze 30 augustus 2013 Lumphinee muay thai stadion, de Sergeant Tui heeft gemaakt de boksers lijsten al beginnen met de master paar bokser of Tuanpae Kertkhomsing of de geliefde bokser van de Thai Boksen fans in Suek Muai Thaise ChedSee om te vechten met Singphayak van Ratchaphat Moobaan Chombueng volgende door Chingreadthong Wetranferry om te vechten met Watcharachai Rachanon muay thai trainingskamp Monkhao Ch.Chanmanee muay thai camp om te vechten met Kengsiam N. Sornpheng muay thai kamp, Denchiangkhwan Lamthongkarnphat Camp om te vechten met Phinngen, Phangyenioderm Nantawat Ch. Rungrote om te vechten met Champhathong S. Sombun Gym, Yodphadang Kertbanchong om te vechten met Sanphet K. Wahon of de Muay Thai kampioen van laatste Thai Insurance en Ultra S. Sirilak om te vechten met Chaotalaethong Cetranferry.

 

De Sergeant Tui zei dat “nu, ik voel me zo blij dat veel na het brengen van de kampioen en de Vice kampioen van laatste Thaise verzekering of Sanphet en Champhathong geconfronteerd met elkaar op deze 30 augustus 2013 zodat de beroemde ster van het boksen cirkel in de toekomst. Vervolgens zal er amusement van dit programma zeker.”

Leave a Reply