“OneChalong SitSorNong Camp” wil Thai boksen strijd in Thailand met de grote muay thai wedstrijd.

Op dit moment, heeft OneChalong of het voormalige van 115 ponden bij Lumphinee Champion keerde terug om te laten zien zijn grote vorm door te verslaan Kusakornnoi S. Chulasane muay thai trainingskamp comfortabel, waardoor hem om bekende weer. Vervolgens, voor zijn volgende programma, zou hij zijn kans om te vechten voor Lumphinee kampioen Kirkkrai op dit begin van September door het beheer van Sia Chun Kertphet hebben. Dus, hij zijn nieuwe gelegenheid om te vechten voor 114-115 ponden met wie leent zich met hem hebben.

SIA Chanu zei dat “voor OneChalong, hij nooit missen om te vechten voor Lumphinee Champion Kirkkrai in Thailand; Bovendien is er het laatste nieuws dat op deze 6de September 2013, Sia Chun de supporter zullen. Bovendien, OneChalong altijd Toon zijn topvorm en vechten met funniness voor de fans muay thai te veel betalen voor het ticket waardig te zijn. Aan de andere kant, ik kan de prijs voor het ticket van 270 baht voor OneChalong en zijn paar bokser in de volgende wedstrijd en ik ben zeker dat met de goede naam van OneChalong, het hem brengen moet te vechten in de grote wedstrijd, zoals strijd met Yokphet, Ponkit, Nuengthep of Phrachanchai. Echter, alles is afhankelijk van Sia Chun.”

“Daewfai” heeft meer voordeel zijn paar bokser.

De chirurg Kung Samphran is echt vertrouwen dat Deawfai Sitchakung muay thai trainingskamp zou kunnen verslaan Kongphuthorn N. Nophiran zeker vanwege zijn voordeel van kracht en de ervaring, met uitzondering van zijn gewicht omdat hij heeft om te onderhandelen voor 2 kilo of 114-116 pond. Aan de andere kant, zal dit paar bokser vechten voor 2de CP Freshmart muay thai toernooi in Suek Muai Dee Witheethai op deze zaterdag van 10 augustus 2013 bij Imperial Ladprao Thai boksen stadion.

De chirurg Kung Samphran geopenbaard aan de verslaggevers van Muai Siam dat “voor de 2de miljonair van CP Freshmart muay thai toernooi, kan er de boksers passeren in de laatste ronde om te vechten op deze zaterdag van 10 augustus 2013, zoals Daewfai Sitchakung muay thai kamp aan gezicht met Kongphutorn N. Nophiran en anderen. Trouwens, nu de chirurg Kung Samphran of het hoofd boksen kamp van Sitchakung zei bovendien dat “Ik ben ervan overtuigd veel dat mijn bokser zou kunnen verslaan zijn paar bokser en kan overgaan in de laatste ronde zeker vanwege zijn kracht, met uitzondering van zijn gewicht te onderhandelen voor 2 kilo of 114-116 pond. Dan, het moet geen probleem voor de muay thai fans om te vrolijken voor hem en ze niet zeker teleurgesteld worden.”

One thought on ““OneChalong SitSorNong Camp” wil Thai boksen strijd in Thailand met de grote muay thai wedstrijd.

  1. John Benz

    Omdat OneChalong is oud vechter dan zijn muay thai kamp vindt de nieuwe strijders te trainen voor het kamp. Het is echter eenvoudig becuase vandaag zijn er veel muay thai kampen in overal.

Leave a Reply