“Chun” heeft hard gewerkt om de grote boksers lijsten grijpen de kampioenen muay thai in Thailand.

De Thai Boksen fans van Lumphinee boksen stadion is verbaasd omdat ze niet weten dat de miljonair Suek Lumphinee kampioen Kirkkrai die wordt uitgezonden op deze vrijdag van 6 September 2013 en is in staat om setup van de grote 6 paar boksers van 6 muay thai trainingskampen in dezelfde tijd Chun Kertphet heeft gezorgd. Bovendien, kunnen er de setup van het fantastische 2 paar boksers aan het begin en aan het einde; echter, slechts 1 groot paar bokser of SiaKim te begrijpen van de kampioen van Mondam is het geweldig. Als het resultaat, voor dit programma, zal er het grijpen van muay thai kampioen en de bescherming van de kampioen van de eerste paar bokser naar de laatste paar bokser.

 

Bovendien zijn er de huidige bokser lijsten van Lumphinee kampioen Kirkkrai die de Thai Boksen fans alle aan het werk van promotor Chun Kertphet veel accepteren zodat de uitstekende bokser lijsten geen kwestie van de paar bokser van Yodwicha te krijgen 1 miljoen baht met OneChalerm om wraak, Sakeddaew Phetphayathai muay thai kamp te nemen om te vechten met Phenaek Sitnumnoi muay thai trainingskamp en andere paar boksers , zoals Yodphet ter bescherming van de kampioen van Onechalong, Ponkit om te vechten met Nuengthep, Damian ter bescherming van de kampioen van Fahmongkol, Rungphet om te begrijpen van de kampioen van Lumphinee van Rungphet en Phenthai Singphatong Camp te begrijpen de kampioen uit Yangtone Sitphanon muay thai kamp.

 

Nog belangrijker is, de Thai Boksen fans zijn geïnteresseerd met de eerste paar bokser en de laatste paar bokser dat ze nooit hebben gezien elke promotor te maken van de grote bokser lijsten zoals deze manier voor tussen de eerste paar bokser of Sia Kim en Mondam en de laatste paar bokser of Chaisiri om te beschermen de kampioen van Phetmanee. Dan, iedereen weet dat Sia Chun heeft gedaan voor hen of de Thai Boksen fans van lock 2 en lock 3; namelijk, Tae Muengsing, Chasake Donmueng, Tanaikae Lock 3, Bugcho Korat en Yuttasak lock 3.

One thought on ““Chun” heeft hard gewerkt om de grote boksers lijsten grijpen de kampioenen muay thai in Thailand.

  1. Tom McLaren

    Muay Thai leren op opleiding kamp is een spannende ervaring aan Planernoye. U moet in gedachten houden dat leren en beoefenen Muay Thai kick boksen op trainingskamp niet alleen voor exclusieve boksers, maar ook voor iemand is of elke persoon die willen omgaan met vette brandende training en bouwen sterke zelfverdediging vaardigheid. Leren Muay Thai is kick boksen op trainingskamp een uitstekende plek om te oefenen Muay Thai als goed. U zijn in staat om intensieve leren en de praktijk van Muay Thai techniek zonder enige negatieve gevolgen en indringers uit andere negatieve volkeren. Zodra u de volledige techniek van Muay Thai vaardigheid hebt, kunt u terugkeren naar uw echte leven met complexe problemen en uitdagingen.

Leave a Reply