“Rungphet Kertphraphat muay thai trainingskamp” “Nawapon” in Thailand van volgende wedstrijd zal ontmoeten.

Voor SuekMuai Dee Witheethai die wordt uitgezonden op kanaal 7 op deze zaterdag van 3 augustus 2013, zal er herten Kertphet of de master paar bokser van CP Freshmart om te vechten met Deawfai Sitchakung muay thai trainingskamp en Kongphuthorn N. Nophiran Camp, alsmede het tweede paar bokser of Rungkert Kertphraphat muay thai trainingskamp geconfronteerd met Nawapon Sitphuphantu muay thai camp in de eerste keer in 130 pond.

Op deze 3de augustus 2013, zal er SuekMuai Dee Witheethai uitgezonden op channel 11 in Thailand; het zal setup door het teamwork van herten Kertphet en het maken van de lijst van de meester paar bokser van CP Freshmart tussen Daewfai en Kongphutorn. Aan de andere kant, kunnen er andere paar boksers dat het teamwork ingesteld hebt; namelijk, Rungkert Kertphraphai muay thai trainingskamp geconfronteerd met NawaponSitphuphantu in 130 pond, PhawaiKertwinai geconfronteerd met ChomkittiLuakbanyai, PhetphratanKraophrarao met Sutthisak Sitchakon Camp, Yokkhao P. Leknamyim geconfronteerd met Superbas K. Kamphanat Thai boksen kamp en Lamphachee P. Srisukkan muay thai kamp geconfronteerd met Saingon S. Damnern.

“Bowee” zou willen zijn naam opnieuw opbouwen.

Chit Salaya of het hoofd van een boksen kamp heeft keerde terug om de beroemde naam naar zijn kamp boksen hebt gemaakt door te laten ChainoiWorawut of de zoon van Chatchainoi Chaoraioi muay thai trainingskamp op deze zondag 4 augustus 2013;Chainoi kan laten zien zijn grote vorm worden favoriet van de fans muay thai op kanaal 7 op deze zondag absoluut om de grote naam naar zijn kamp boksen opnieuw maken.

Bovendien, het was lange tijd geleden dat Bowee SorkorSungai muay thai sportschool was is verdwenen uit het muay thai leven; echter, op deze zondag 4 augustus 2013, promotor herten Kertphet kunt ChatchainoiWorawut om te vechten met zijn paar bokser in 114 ponden in plaats van hem. Bovendien, het hoofd van het boksen kamp aan de verslaggevers van Muai Siam geopenbaard dat “nu, Bowee is nog steeds hier met onze boksen kamp, maar hij is nog steeds gekwetst. Dus, het moet hem veel meevoelen en dan hij zou terugkomen om te vechten voor onze boksen camp binnenkort in SuekMuai Thaise Ched Zie in Thailand, nadat zijn toestand lichaam beter zal zijn. Echter, als zijn lichaam voorwaarde niet 100 procent is, ik zal niet laat hem om te vechten op het boksen stadion zeker.”

Leave a Reply