“Mit” wil laten zijn bokser van muay thai kampen in Thailand om te doen wat hij wil.

De muay thai fans van MitNakorn laten Phetbunchu om te vechten in 132 pond; echter, heeft hij zijn gewicht naar Chamuakthong S. Yuphinda muay thai kamp, die had toonde zijn goede vormen en worden de winnaars in verschillende gevechten koopje. Vervolgens moet het waarschuwen de muay thai fans niet te beperken Phetbunchu omdat het gewicht naar zijn vorm zeker kan beïnvloeden.

Bovendien, MitNakorn of de hete promotor van SuekOneMitchai in het Rachadamnern boxing stadium zal hebben zijn boksers om te vechten in de miljonair programma op deze 8 augustus 2013; Hij openbaarde aan de verslaggevers van Muai Siam dat “In het verleden, wil ik Phetbunchu om te vechten in 131 ponden, maar nu wil hij vechten in 132 pond te tonen zijn goede prestaties met Chamuakthong S. Yuphinda muay thai kamp. Aan de andere kant, heeft hij zijn gewicht naar zijn paar bokser voor 3 pond koopje om te vechten in SuekOneMitchai en SuekPhetwisate op deze 8 augustus 2013. Integendeel, nu mag SiaRiam Phetbunchu om te vechten in 132/135pounds; Chamuakthong heeft nu zijn vers vorm na de winnaars in 5-6 gevechten zonder verlies van iedereen. Dus als Phetbunchu zijn paar bokser uit vele muay thai kampen uit Thailand winnen kan, zou hij hebben zijn nieuwe kans om te vechten met de grotere boksers in de toekomst.”

“Chun” controleren nauwkeurig.

Promotor Chun Kertphet of de eigenaar van SuekKertphet in de superfight die op deze vrijdag 2 augustus 2013 uitgezonden zal geopenbaard aan de verslaggevers van Muai Siam over zijn werk dat “Ik heb geraadpleegd om het teamwork al. Dus, ik ben ervan overtuigd dat Onechalong Sitsornong muay thai trainingskamp vervangen van Yokphet zal vechten door gerichte met Kusakornnoi zonder onderhandelingen zeker zijn gewicht naar zijn paar bokser. Bovendien, dit paar bokser is de nieuwe die nooit witheach andere voordat vechten.”

Bovendien, promotor Chun Kertphet geopenbaard aan de verslaggevers van Muai Siam bovendien dat “Hoewel ik Onechalong om te vechten ter vervanging van Kusakornnoi laten zal, ik heb de rating van de Thai Boksen fans van Thailand al gecontroleerd en vond dat ze begunstigd van deze paar bokser veel zijn omdat ze van goede muay thai kampen zijn.

Dan, het spel van deze wedstrijd zullen spannende met de soortgelijke talenten van beiden en de goede opleiding van hen ook. Echter Onechalong wellicht tijd om te trainen zelf minder dan Kusakornnoi en hij had verloren te Yokphet voor twee keer keer. Aan de andere kant, kan hij niet graag vechten met Yokphet en ik ben nog zeker over hem die wellicht zijn vermogen om te vechten met Kusakornnoi absoluut in 114 ponden.”

Leave a Reply