“Baikarn W. Sangthep muay thai trainingskamp” moet niet verliest tot zijn volgende paar bokser voor get wraak van zijn oude tegenstander.

“Baikarn W. Sangthep muay thai trainingskamp” moet niet verliest tot zijn volgende paar bokser voor get wraak van zijn oude tegenstander.

 

SIA Nao benadrukt dat Baikan W. Sangthep muay thai trainingskamp niet voor Nong Yot Sitchaekarn verliezen mogen omdat de volgende wachtrij, wil hij voor Baikarn om wraak van Rungnarai Kertmu 9 kamp uit Thailand voor de volgende maand in het volgende programma te pushen.

 

Na Baikarn had bleek zijn uitstekende vormen om te overwinnen zijn paar boksers in 2 gevechten voortdurend geen kwestie van Superboan Teemuenglei en Fahsongsang Windysports, nu zal hij duw omhoog door Sia Nao geconfronteerd met Nong Yot Sitchaekarn in Suek Phetyindee op deze 9 augustus 2013 in Lumphinee Thai boksen stadion in Thailand. Het is bovendien van mening dat dit spel misschien wel amusant.

 

Later, had de verslaggevers van Muai Siam zijn geopenbaard uit W. Sangthep Ko muay thai trainingskamp of het hoofd van muay thai kamp dat voor deze strijd, Baikarn heeft bereid zelf uitstekend zonder alle programma’s, zodat de aanhangers als Chaphao Oannut, Hia Sit en Nayok Mon misschien steun hem volledig voor het verzenden van aanmoediging voor hem rechtstreeks.
Bovendien, Ka W. Sangthep muay thai trainingskamp zei bovendien dat “nu, Sia Nao heeft bevestigd dat Baikarn voor deze strijd, de winnaar worden moet, alleen omdat voor het volgende programma, hij zal worden vergrendeld voor get wraak van Rungnarai voor de volgende maand.

 

Aldus, W. Sangthep Ko muay thai trainingskamp zei dat “het moet niet zorgen zijn omdat voor deze strijd, heeft Baikarn zelf opgeleid voor 100 procenten; Bovendien, voor Nong Yot, hij nooit geconfronteerd met hem vóór. Aan de andere kant, moeten het enig probleem omdat Baikarn de winnaar voor get wraak van Rung Narai in het volgende programma zeker moet niet.”

Leave a Reply