Voel me opgewonden met de ouderdom boksers uit vele muay thai kampen gevechten bij Chitmuengnon Thai boxing stadion, Thailand.

4 bekende en uitstekende de boksers in het verleden zal worden terug naar de strijd opnieuw; bijvoorbeeld, zal Rambo hebben een andere wedstrijd tegen op deze 7 juli in 2013 met Langsuan, evenals Lakhin en Neung ubon die zal worden geconfronteerd met elkaar op 21 februari in 2013. Aan de andere kant, heeft Somjit Wankaew setup voor Chitmuengnon programma om te bewijzen hun prestaties via kabel die PSI TV in het hele land van Thailand uitgezonden.

 

Bovendien, deze 4 beroemde boksers uit 4 muay thai kampen hebt gemaakt met de nieuwe huidige aan het muay thai leven; Bovendien, de verslaggevers van Muai Siam had geopenbaard van hen of Rambo, Langsuan, Nuengubon en Lakhin die zijn allemaal in de jaren veertig dat zij had besloten om terug te komen voor de gevechten in het Thai boxing stadion weer. Somjit Wankaew heeft vervolgens setup voor Chitmuengnon Thai boxing stadion te bewijzen hun prestaties met het geven van 100.000 baht voor de winnaar ook. Daarom Rambo zal vechten met Langsuan op deze zondag van 7 juli in 2013 en Lakhin en Nuengubon zal vechten met elkaar op deze zondag van 21 juli in 2013.

 

Een van het muay thai teamwork van Chitmeungnon zei dat “het is zeker dat deze voormalige boksers terug komen zal om te vechten weer in Chitmuengnon Thai boxing stadion. Bovendien zal Rambo vechten in 58 kg. met 200.000 baht wint als hij de winnaar en de Nuengubon en de Lakhin is zou kunnen krijgen voor 300.000 baht als elk van hen de winnaar is. Bovendien, de deadline van het betalen van borg is op deze zondag 30 juni in 2013 en deze 2 programma’s kunnen via de zwarte kabel PSI op kanaal 174 uitgezonden op 9,00 – 11 uur in Thailnad. Dus, alle muay thai fans moeten volgen deze 2 programma zijn de hit programma’s dat iedereen nu ge├»nteresseerd is.”

Leave a Reply