Chit kan delen het programma Setup voor OneThongChai 2 muay thai programma’s per maand.

Ouan Muengnon of een van de samenwerking voor het beheer van Chit Muengnon programma kan setup het nieuwe programma van Suek Daew Rung Chit Muengnon in het Muai Chit Mueng niet muay thai stadium van of Tor Kor markt die in de eerste wedstrijd op 16 juni in 2013 beginnen zal en hij zei dat “onlangs, Thongchai Rattanasuban had gesproken over Chit Mueng Non programma ook. Vervolgens kunnen we ons programma delen met Suek OneThongChai voor twee programma’s per maand uitgezonden op kabel-tv. Bovendien, in de komende dagen zullen we praten in dit onderwerp krijgen en we hebben opgesteld voor de nieuwe programma’s van Suek OneThongChai voor 2 programma’s per maand door het nemen van draai om de initiatiefnemers om het programma setup.

Adviseren van de Commissie terug te brengen Thongchai te werken.

Op dezelfde manier, had de verslaggevers van Muai Siam geopenbaard van de senior van de cirkel boksen wie niet onthullen zijn naam willen dat op dit moment, een ding dat BigSong moet doen om zich te verontschuldigen voor het Comité van Rachadamnern muay thai stadion om te vragen voor zijn werk terug en niet laat het Comité van het muay thai stadion is om de aanklager van onze samenleving.

Aan de andere kant, zijn er veel van het muay thai fans in Suek OneThongChai die over dit onderwerp, weten dus het is afhankelijk van de BigSong of Thongchai om zich te verontschuldigen hem. Bovendien, de commandant Surakai Chattumat of het Comité van Lumphinee muay thai stadion moet bellen voor Thongchai om te praten en Thongchai werken om te maken de grootheid van het muay thai stadion nogmaals terug duwen. Dan, zal het de goede gelegenheid om te pleiten voor Thongchai om te werken met het Comité van Lumphinee muay thai stadion weer te zijn.

Bovendien is het geloofwaardig dat als de Commissie van Lumphinee muay thai stadion hem een nieuwe kans geeft, Lumphinee muay thai stadion in de grotere manier zoals het verleden keer zeker zou zijn. Aan de andere kant, nu hebben we Sia Nao en Chun Kertphet en andere mensen te helpen elkaar op deze manier die een andere kans voor BigSong geven moet te maken van de grootheid. Integendeel, is het aan het Comité van Lumphinee muay thai stadion om een nieuwe kans geven aan hem of niet. Als ik het was, zou ik echter een nieuwe kans geven om Thongchai te zijn zeker terug en wissen van de oude problemen.

One thought on “Chit kan delen het programma Setup voor OneThongChai 2 muay thai programma’s per maand.

  1. Mike Taylor

    Vanwege het is de nieuwe muay thai stadion, dan Ouan Muengnon nodig om de strijders te vinden. Het is dus goed nieuws voor Thongchai om zijn thai boksen kampen te sturen om te concurreren.

Leave a Reply