Bested verwijzing naar “Thongchai” te zijn begrijpelijk dat “Rachanon muay thai training camp” uit Thailand niet ontsnappen aan hem.

 IMG_3505

De commandant Wichai Rachanon is de verwijzing naar Thongchai Rattanasuban dat hij moet zorgen niet omdat Wichai de boksers en hij nooit hem ontsnappen overvleugelen. Echter, nu zijn muay thai trainingskamp en Suwit muay thai heeft een beetje moeite dus hij heeft te laat de boksers in het boksen kamp te vechten in elk programma’s eerst. Morever, heeft hij veel uitgaven te betalen, maar als Thongchai terug gekomen is om de promotor, de boksers en hij weer aan het werk met hem opnieuw zeker zal worden.

De commandant Wichai bleek dat die Thongchai Rattanasuban in het oudere heeft ruziede met Phrai Phanyalak of het Comit√© van Rachadamnern Thai boxing stadion tot veroorzaakt het ernstige onderwerp en de quota voor het opzetten van het boksen programma totdat de boksers in zijn kamp boksen hebben is verspreid om te vechten in andere muay thai kampen in Thailand ook worden gesneden, deze situatie maakte de boksers en ik heb om te vechten met andere boksen kampen als gevolg van onze overleven en veel van de uitgaven te betalen. Bovendien, elke trainer van bokser heeft doorgebracht 10.000 baht te betalen, dus als ik niet doen als deze manier, het muay thai kamp veel moeite zal hebben. Echter, als Thongchai terug gekomen is om de promotor, de boksers en ik zijn klaar om te vechten voor SuekOneThongChai programma als de dezelfde manier. Dus, wil ik Thongchai te begrijpen ons.”

Wachten om te kijken naar de vorm van “Maklak Sititisuktho Camp” in een ander 2-3 gevechten in Thailand.

Anake Sangmongkot nog bevestigd om te laten Maklak Sititisuktho Camp gevechten in 126 pond voor een ander 2-3 gevechten voorafgaand aan de komende strijd door zijn niet perfect lichaam verminderen.

Anake of de assistent teamwork van Suek Sangmorakot aan de verslaggevers van Muai Siam na Maklak geopenbaard had geschopt Sornsin Suwit muay thai sportschool en hem weer in Suek Chai Muai Thaise op laatste zaterdag van 22 juni in 2013 Omnoi boksen stadium te overwinnen die “zal ik hem om te vechten in 126 ponden verder in een ander 2-3 gevechten voorafgaand aan de wedstrijden vanwege zijn niet perfect lichaam verminderen. Echter, ik ben tevreden over zijn vorm, maar nog steeds af over hem om te vechten met de hardere ones. Vervolgens moet het verminderen zijn wedstrijden tegen een beetje als gevolg van bang dat hij degene die krijgen een heleboel gewichten niet overwonnen. ”

Meer informatie: muay thai training camp en muay thai camp thailand

Leave a Reply