Voor de halve finale ronde van TGN voor 4 muay thai kampen uit Thailand, zal er de vreugde van uitstekende degenen te bestrijden.

Voor Muai Thaise Lumphinee die wordt uitgezonden op TGN op 1 juni 2013 in Thailand, zal er de vergadering in de halve finale ronde van 3de verzekering Muai Thai boksen ronde tussen Champhathong en Yodphet en Sansananchai en Sanphet. Vervolgens passeert de winnaar in de laatste ronde voor de bestrijding van onmiddellijk. Voor de paar bokser die in de volgende wedstrijd zal uitgezonden, zal het teamwork van Banponlamuengdee aan de andere kant, de lijst van paar bokser tussen Rasrising WorWiwattananon muay thai trainingskamp geconfronteerd met Namthaothong SorBunyiam Camp zeker maken.

Bovendien, deze zaterdag van 3de verzekering muay thai toernooi, er zijn gekomen om de laatste ronde al na de competities voor enkele maanden voor vele muay thai kampen. Dan, voor deze zaterdag van 1 juni in 2013, het zal komen op de halve finale ronde en de winnaar zal passeren in de laatste ronde natuurlijk tussen de eerste paar bokser of Sansananchai zitten A. Bunchob geconfronteerd met Sanphet K. Wahon muay thai camp en voor een ander paar bokser of Champhathong S. Sombune onder ogen zien met Yodphet Dabphangnakornban muay thai trainingskamp.

Bovendien, voor de linker paar bokser die wordt uitgezonden in de volgende wedstrijd, het teamwork brengt alle van de verse en goede vorm paar boksers; namelijk, Rasrising WorWiwattananon muay thai training camp geconfronteerd met Namthaothong SorBunyiam Camp als een ander paar bokser alsmede Raksiam Kertphraphat opnieuw, geconfronteerd met Singthong Chatsakda Singngen Chatsakda onder ogen zien met Khunsuek Sitkaewphrapon en Payaklek S. Sombun ook onder ogen zien met Phupha Phoor Somphob.

 

“Sankeng” moet harder de praktijk.

SIA Khamchan Saokhamkate is niet bang voor de grootste muay thai camp van het zuiden van Thailand. Vervolgens heeft hij controle van Sankeng Keelasports te trainen zelf genomen goed om te vechten met Phairote Kertchareanchai muay thai trainingskamp in 119 pond en hij gelooft dat Sankeng de teleurstelling voor de muay thai fans zeker met inbegrip van de bestrijding van met funniness zou kunnen maken.

Bovendien, wordt nu Sankeng om de uitstekende bokser van kanaal 7 als andere populaire boksers. Dus, op deze zondag van 2 juni in 2013, zou hij strijd als het tweede paar bokser met Phairote Kertchareanchai muay thai trainingskamp of Sakrangsit wie de bokser in de grootste of de standaard boksen kamp in het zuiden van Thailand op dit moment met 119 pond is. Als resultaat, Sia Khamchan geïnformeerd dat voor deze tijd, hij ook naar het kamp van boksen voor geven aanmoediging om Sankeng oftenly kan bezoeken.

SIA Khamchan zei dat “voor deze wedstrijd, Sankeng met de bokser die afkomstig is van het grote boksen kamp van Kertchareanchai muay thai trainingskamp die behoren tot Kokert vechten zou, dus het moet zeker de moeilijke taak voor hem. Echter, we moeten werken harder zonder bang. Aan de andere kant, Sankeng moet de praktijk zelf volledig om te vechten in deze wedstrijd voor 119 pond om goed met funniness en geen teleurstelling.”

One thought on “Voor de halve finale ronde van TGN voor 4 muay thai kampen uit Thailand, zal er de vreugde van uitstekende degenen te bestrijden.

  1. John Benz

    Sankeng gelukkig is zijn leven en muay thai training, want SIA Khamchan alles aan hem hebben gesteund. Dus hij alleen trainen muay thai en voor hem vechten.

Leave a Reply