“Sia Khwag P. K. Muay Thai Camp in Thailand” is nog steeds wonder en zou willen noemen voor de eerlijkheid.

SIA Khwag P. K. Muay Thai Yim aanvaard dat hij zijn gevoel aan de rol van scheidsrechter in Rachadamnern muay thai stadium veel had verloren. Bovendien zou hij graag weer te zien zijn bokser prestaties op de tape of de scheidsrechters Pakorn had gewaarschuwd voor de boksring knijpen of niet en hij klaar om te bereiden voor het rapport voor het bestuur van het muay thai stadion is te overwegen over de rol van de scheidsrechters zeker.

 

SIA Khwag P. K. Muai Thaise Yim of de baas van P.K. Muay Thai trainingskamp zei met zijn felle geluid na de scheidsrechters op het muay thai stadion Pakorn waarschuwde totdat hij had verloren zijn paar bokser of Phenaek in de grote muay thai wedstrijd van Suek OneThongChai programma voor de laatste wedstrijd op Rachadamnern muay thai stadion in Thailand dat “Ik had het gevoel aan de rol van de scheidsrechters in Rachadamnern muay thai stadium veel verloren want het is niet zeker dat de scheidsrechters aan hun eigen regels of de rechter met de geluiden van de muay thai fans uit Thailand had beoordeeld. Ik zou echter willen kijken naar deze muay thai wedstrijd op de tape opnieuw om te weten dat of de scheidsrechters had gewaarschuwd vanwege het knijpen van de muay thai ring voor Pakorn of niet. Bovendien, mijn bokser nooit wringt de boksring. Dan, als de scheidsrechters beoordeeld als deze manier, ik denk dat het niet eerlijk en ik zal de tape voorbereiden en maken het verslag aan de uitvoerende macht van het muay thai stadion te overwegen over dit onderwerp zeker zonder bang voor iedereen. Bovendien, ik denk dat dat de scheidsrechters beoordeeld op de verkeerde manier door mijn bokser voor meerdere keren totdat hij voor zijn paar bokser verloren had waarschuwing.”

Leave a Reply