“Sia Chai” bevestigd “NewLuakrak Excindycon muay thai sportschool” voor de kampioen in Thailand.

SIA Chai Excindycon muay thai sportschool bevestigd naar NewLuakrak Excindycon muay thai sportschool voor de opleiding van zichzelf nauwelijks om te verslaan Satanmeunglek Windysports muay thai trainingskamp en greep voor de kampioen in 105 ponden in Lumphinee muay thai stadium voor Suek Lumphinee kampioen Kerkkrai op deze vrijdag van 7 juni in 2013 in Lumphinee muay thai stadion. Bovendien, de muay thai fans moeten juichen hem om hem te steunen.

SIA Chai zei dat nu NewLuakrak Excindycon muay thai sportschool hebben de nieuwe wachtrij te begrijpen voor zijn kampioen in 105 ponden in Lumphinee muay thai stadion met Satanmuenglek Windysports door onderhandelingen zijn gewicht voor 1 pond op 104-105 pond in Suek Lumphinee kampioen Kerkkrai op deze vrijdag van 7 juni in 2013 op Lumphinee muay thai stadion in Thailand. Bovendien, de laatste tijd Sia Chai Excindycon muay thai sportschool had bevestigd NewLuakrak voor de opleiding van zichzelf nauwelijks om te verslaan Satanmuenglek Windysport en greep voor de eerste kampioen van dit standaard boksen van Thailand. Dan, de muay thai fans niet zou moeten missen voor het bekijken in dit programma omdat ze niet het zeker teleurgesteld gevoel.

Bovendien, Sia Chai is ervan overtuigd en zei dat “voor deze strijd, ik ben ervan overtuigd dat NewLuakrak zou kunnen Satanmeunglek overwinnen en voor de kampioen van deze standaard boksen naar onze boksen kamp zeker begrijpen. Dus, de muay thai fans moeten cheer en aanmoediging geven aan hem voor de kampioen in dit programma ook.”

 

“Chapae” is enthousiast ter ondersteuning van “Wisanlek”

Voor de laatste wedstrijd was er het gezegde dat Wisanlek niet kon laten hun goede vormen als de verwachting zien na vechten met Nasia Khang Nuengthep. Dan, voor deze volgende strijd moeten bewijzen voor hun beide uitvoeringen dat die de beste worden zal. Het is echter geloofwaardig dat Wisanlek zijn goede vorm te vechten in de volgende wedstrijd zeker kan worden weergegeven.

Het zou goedkeuren dat voor de laatste wedstrijd van de paar bokser tussen Wisanlek en Nuengthep op de verkeerde manier was voorspellen omdat Nuengthep Wisanlek gemakkelijk kunnen overwinnen.

Nochtans, nu Pae Sangmorakot of een van de bazen van Wisanlek gaf de informatie die “aan de andere kant, ik heb bekeken dat voor de laatste wedstrijd, Wisanlek zijn beter vorm met zijn ijver tonen kon hoewel hij de verliezer van die wedstrijd was. Echter, voor de volgende wedstrijd, het moet blijken de prestaties tussen beide van hen dat die het beste door gevechten bij Lumphinee muay thai stadion eerlijk of krijgen een grote hoeveelheid geld zal worden.

Chapae zei bovendien dat “ik gezien dat Wisanlek voor die dag, zijn goede vorm had weergegeven vanwege zijn ijver om te vechten. Echter, hoewel iedereen op deze manier bekijken kan, kan me niet schelen. Ik zou echter graag willen weten of Neungthep de grote hoeveelheden geld te vechten in dit programma of niet zou kunnen hebben.

Leave a Reply