De tweede thai bokswedstrijd van Weber muay thai toernooi in Thailand zullen meer grappig uit vele muay thai kampen.

Voor Muai van het 3de Giant Weber thai boksen toernooi in Suek Chao Muai Thaise op zaterdag om Muai Siam Om Noi muay thai stadion in Thailand, met name voor het toernooi thai boksen in versie 138, de scheidsrechters van het muay thai Stadion of Sia had me of Theerayut Hophrasertkit werken voor Singkaserm Banponlamuengdee van zijn werken met veel muay thai kampen verantwoordelijk te zijn toegewezen. Bovendien, in de laatste wedstrijd elk paar bokser had gevochten met funniness en worden veel favoriet aan de muay thai fans in het muay thai stadion en de tweede wedstrijd op deze zaterdag van 15 juni zal beginnen in 2013.

 

Bovendien, voor de 3de Giant Weber thai boksen toernooi in Suek Chao Muai Thaise op kanaal 3 in Thailand uitgezonden, het is nog steeds geamuseerd en onder de indruk van de muay thai fans en nu de eerste wedstrijd werd beƫindigd in lijn A en B. lijn Bovendien, voor de paar bokser van Sansathan S. Suradate muay thai kamp die geconfronteerd met Manasak Sitniwat muay thai trainingskamp, ten slotte, Sansathan Manasak om te houden van de eerste twee punten met succes had overwinnen en in de volgende strijd, zal hij worden geconfronteerd met Chamuakphet Phetkaserm thai boksen trainingskamp te houden van de laatste twee punten in deze volgende wedstrijd.

 

Bovendien, immers van het paar boksers in lijn A en lijn B had gevochten met elkaar al, zal het beginnen te vechten als de tweede wedstrijd te houden meer punten op deze zaterdag van 15 juni in 2013 door gerichte tussen de winnaars. Bovendien, de winnaar tussen Phetmongkol T. Thepsuthin muay thai trainingskamp en Saksongkhram Phobtheeratham thai boksen kamp zal overgaan naar de volgende ronde en op deze zaterdag van 22 juni in 2013 zullen de wachtrij van Thunthong Phumphanmueng om te vechten met Tanachai Ch. Pradit die de verliezer van deze wedstrijd van het spel mislukken zal. Vervolgens, de managers van dit spel of Singkaserm dat in de tweede wedstrijd, de paar boksers met leuker en spannender dan de eerste wedstrijd zeker vechten kunnen is verzekerd. “

Leave a Reply