Teedet Sitjakung Muay Thai Camp en Khwangthong is de bokser ingerichte paar met een heleboel geld wint.

De laatste tijd voor het nieuwe paar bokser die zal worden geconfronteerd met elkaar, hebben ze hun eigen goede strategie. Bijvoorbeeld, heeft Teedet Sitjakung Muay Thai kamp zijn goede strategie met zijn sterke knie. Aan de andere kant, heeft Khwangthong Luakphetnoi muay thai trainingskamp zijn goede strategie door de bestrijding van buiten. Dan, voor deze paar bokser, zou het zeker vechten met funniness. Dus, voor de bestrijding van Suek Daewrungchucharean op deze maandag van 20 mei in 2013 in Rachadamnern muay thai stadion in Thailand uitgezonden, Angmor Kabeephomdang had gemaakt van de lijst van deze paar bokser die nooit met elkaar alvorens vecht te worden toegejuicht door de muay thai fans gek.

 

Voor Suek Daewrungchucharean op deze 20 mei in 2013 in Rachadamnern muay thai stadion uitgezonden, had Angmor Chucharean Raweearamwong de lijst van paar bokser of de ondersteunende paar bokser gemaakt tussen Teedet Sitjakung Muay Thai Camp met Khwangthong Luakphetnoi muay thai training campwho nooit ontmoeten elkaar voor te vechten in 127 ponden even onder ogen. Bovendien, van de onthulling van Otea Charumeung of de promotor, hij vertelde de verslaggevers van Siam Muai op de laatste zondag dat Teedet en Khwangthong hun verschillende strategieën hebben. Bovendien, Teedet heeft zijn sterke knieën en Khwangthong heeft zijn verschillende strategieën. Het is vervolgens, afhankelijk van hoe te duwen hun strategieën ter bestrijding van op verschillende manieren.

 

Otea zei dat “Teedet goed is op de bestrijding van binnen, maar Khwangthong goed is in het vechten buiten met hun verschillende strategieën. Het is vervolgens aan het spel en hoe om te duwen hun strategieën te gebruiken binnen of buiten. Echter, ik kan garantie dat dit spel zou vrolijke en vooral de fans muay thai uit Thailand niet zien elke paar bokser te vechten in dit vers weg voor ook. “

Leave a Reply