Senior moet vooruitkijken om te zien “Mondam SorWeerapon Camp” om de muay thai winnaar weer.

Mondam SorWeerapon muay thai trainingskamp bevestigd om niet te maken zijn oudste teleurgesteld; Bovendien, hij wil wraak Aekmonkol van 5 sterren kip daewyim om duidelijk te zijn. Bovendien, in de laatste wedstrijd hij kon overwinnen de score-ofChokphreecha met funniness. Dan, Mondam zou kunnen hebben zijn volgende programma om te vechten met Aekmonkol weer op deze dinsdag 30 april in 2013 in Lumphinee muay thai stadion als de meester paar bokser van Suek OneWeerapon van de senior of Mu Phuket of Weerapon Panchuai.

In de laatste wedstrijd had Mondam zijn vers vorm om te vechten door enkele paar boksers voortdurend te overwinnen. Bovendien, onlangs net klopte hij Chokphreecha K. Sakulchia muay thai trainingskamp in 118 ponden bij Lumphinee muay thai stadion van Thailand prachtig. Vervolgens in de volgende wedstrijd, hij zou kunnen worden geconfronteerd met de gevaarlijke of Aekmonkol van 5 sterren kip daewyim weer. Mondam is echter gebleken dat “Ik zal Aekmonkol om duidelijk voor het geschenk van mijn senior te zijn wraak of Mu Phuket.”

Mondam beste beschouwen dat “Ik heb mezelf op Meenayothin muay thai camp goed getraind en Na Heng altijd ziet er na mij voor de opleiding van mezelf. Dan, mijn body condition is ook nog steeds perfect. Ik zou dus wraak Aekmonkol om duidelijke en niet maken de senior willen worden teleurgesteld. Ik zal dus nederlaag Aekmonkol voor het maken van mijn senior en elke muay thai fans te zijn trots op me.”


Tevreden met “Phetpayak” om zijn grote muay thai formulier te maken.

PairoachPanpho of het grote hoofd van A. Wacharapong muay thai camp van www.muaythai-thailand.com en Singnum S. Plernchit muay thai trainingskamp aanvaard dat ze tevreden waren dat de Phetpayak Sitsarawatsia of zijn bokser van het muay thai kamp SakchainoiEmyuden in halve finale ronde als de tweede wedstrijd in de Thaise ChedSee SuekMuai in de laatste wedstrijd kon overwinnen. Vervolgens, voor zijn volgende wedstrijd, Phetpayak moeten overgaan in het vechten voor prior van de laatste ronde natuurlijk.

Het grote hoofd van A. Wacharapong of PairoachPhanpho en Singnum S. Plernchit muay thai training camp geopenbaard aan de verslaggevers van Siam Muai na Phetpayak Sitsarawatsia Camp had de scores van de SakchainoiEmyuden of de gevaarlijke bokser in halve finale als de tweede wedstrijd van de Thaise Chedsee SuekMuai overwinnen. Vervolgens, in de volgende wedstrijd, kan hij een andere bokser geconfronteerd met Satanfa overwinnen. Ik was echter tevreden dat Phetpayak Sakchainoi overwinnen kon, omdat in het verleden iedereen dat hij gezien niet kon verslaan Sakchainoi gemakkelijk. Vervolgens, nu ik bracht Phetpayak te trainen in Sitsongpheenong muay thai kamp voor een lange tijd. Dus, ik denk dat hij in de komende strijd, goed om te slagen in de prior van de laatste ronde moet uitvoeren. Bovendien, hij zou kunnen overwinnen Satanfa ook in de toekomst omdat nadat hij heeft opgeleid in Sitsongpheenong muay thai kamp, zijn prestaties betere vorm heeft.”

2 thoughts on “Senior moet vooruitkijken om te zien “Mondam SorWeerapon Camp” om de muay thai winnaar weer.

  1. Tom McLaren

    In 5 jaar geleden Mondam heb trein muay thai bij Suwit sportschool op Phuket, omdat zijn vader hem wil versturen naar Bangkok, zodat hij de trein met SorWeerapon muay thai trainingskamp.

Leave a Reply