Prayoon ondersteuning Petchseenil Soenarhanpeekmai Muay Thai Training Camp om te vechten in Thailand bij WigAir voor het kampioenschap wedstrijd.

Yai Mouengsupan, een manager van Payaksupan opent zijn geest aan Muay Siam verslaggever over na Angmor een kans geven in Petchseenil Soenarhanpeekmai (Payaksupan) muay thai training camp die een goede vorm voor concurreren voor de muay thai championship. Hij verandert om aan te vechten in 118 pond grootte om te vechten in Super Bantamgewicht 122 pond grootte met Eak Bangsai in Dao Rung Chujarern oorlog op 25 mei in WigAir. Rod Wiharndeang en Prayoon Nanla ondersteuning Petchseenil Soenarhanpeekmai, zodat muay thai fans niet zorgen over de steun maken moeten omdat we energie dranken in de koelkast bereiden. Als hij een kampioen, zal hij de beloning geld krijgen. Op 25 mei zal Prayoon Nanla Petchseenil Soenarhanpeekmai muay thai trainingskamp opnieuw steunen. Hij zal juichen Petchseenil concurreren voor de championship tijdens WigAir door hemzelf.

Muay Thai fans in Thailand moeten je geen Yai Mouengsupan zorgen omdat Rod Wiharndeang en Prayoon Nanla en MuayThai-Thailand.com ondersteuning Petchseenil Soenarhanpeekmai muay thai trainingskamp. Zij zal juichen Petchseenil concurreren voor de championship op 25 mei in WigAir door zelf.
“Fai” uitdaging “Jarernsab” om te wedden
Jarernsab Kiatbanchong muay thai camp voldoen aan een sterke bokser “Faitikad” Thailand Pinsinchai uitdaging voor bewijzen zijn lichaam te zetten ten minste vijfhonderd duizend. Hij openbaart na stop bestrijding van tien jaar geleden, hij nog steeds niet wordt vechten maar worden vol vertrouwen te overwinnen van Jarernsab.
Na Jarernsab Kiatbanchong muay thai kamp “Doenpae” Neungubon Wantiubon verslaan en krijgen een inzet van 2 miljoen in Retro Muay oorlog. Thailand Pinsinchai, een bekende bokser bieden om aan te tonen hem. De journalisten zijn geopenbaard details die een groep van Thailand in Oosten werd aangeboden met een volledige ondersteuning voor en zetten de inzet om te vechten met Jarernsab ten minste vijfhonderd duizend baht.
“Voor Thailand, nadat hij stoppen met vechten tien jaar geleden en ging als een trainer in vele kamp zoals FA groep, westerse boksen, maar nu hij verblijf in Nongkhai. Hij zien Jarernsab verslaan Doenpae zodat zijn fractie hem om te vechten met Jarernsab in hetzelfde gewicht en hebben een inzet ten minste vijfhonderd duizend baht zal steunen. Zijn 62-63 kg lichaamsgewicht was niet een probleem en hij kan bestrijden met iedereen. Hoewel hij geen strijd 10 jaar was maar zijn bondgenoot zal steunen en vol vertrouwen in Thailand. Als Jarernsab niet beschikt over een rivaal, moet hij denken over Thailand. Hoewel Thailand zal trouwen, maar hij is nog steeds klaar om te vechten.” Rodnarong Daopadreaw, beste vriend van Thailand blijkt.
muay thai informatie: muay thai training thailand , muay thai kampen , muay thai camp thailand

Leave a Reply