SIA Nao wil uitdaging “Palangthip NongBeer”.

Voor de master paar bokser van Suek Phetyindee in Thailand op deze 15 maart 2013 Lumphinee, Palangthip N. Sripheng muay thai trainingskamp zal worden geconfronteerd met het kamp van de Chokngamwong van de Nongbeer als de eerste wedstrijd. Vervolgens heeft Sia Nao Phetyindee daagde hen om te bewijzen wie de betere vorm zal hebben. Aan de andere kant, is deze wedstrijd interessant omdat hun ervaring en uithoudingsvermogen dezelfde manier zijn. Aldus, kunnen de muay thai fans elk van hen toejuichen.

 

De samenwerking van de Phetyindee bleek dat “het is verbazingwekkend omdat deze paar bokser hebben nog nooit ontmoet elkaar vóór en zij zullen geconfronteerd met elkaar voor het eerst op deze 15 maart 2013 zonder de muay thai fans te natuurlijk teleurgesteld worden. Bovendien, vanwege de dezelfde manier ervaring en uithoudingsvermogen, niet het bekijken over hun verschillende mogelijkheden. Dus, de muay thai fans elk van hen zonder winnen in één ronde kunnen puur en de winnaar zal winnen grote sommen geld voor miljoen baht van de sub district headman van Phorchorsor”.

 

Voor andere tweede paar boksers uit andere kampen zijn er Yokwitthaya Phetsimeun met Saksuriya van 5 sterren kip, Phanomrunglek Kertmu 9 muay thai camp geconfronteerd met Onechana A. Bunchuay, Phetsila Kertmu 9 geconfronteerd met Baikan W. Sangthepmorakot te begrijpen voor Thailand kampioen, Khomsaimai met Khlasiam N. Sripheng, Chainoi Warawut met Fasongsang Windysport muay thai trainingskamp, Phetthai Kertnadee met Jalay Luakromkhlao en anderen.

 

 

“Satanfa” heeft zijn eigen ervaring en sterkte.

 

“De advocaat Toi” of Sombun Nirutthimethee is verzekerd van Satanfa Sakami of de kampioen van 118 pond in kanaal 7. Vervolgens is hij ervan overtuigd dat Satanfa niet zou kunnen het slechter formulier hebben omdat hij had enkel greep voor de kampioen van Lumphinee muay thai stadion van Rambo Rayong of Chokphreecha Sakulchia muay thai kamp. Satanfa moet dus niet bang van vechten met Siakim zitten Sorthor Taew omdat hij is gewoon een nieuwe generatie komt na Satanfa. Vervolgens, de advocaat Toi gelooft dat Satanfa meer ervaring en kracht dan Siakim zeker heeft.

 

De advocaat Toi zei dat “voor deze nieuwe wedstrijd van Suek Kertphet, Chun Kertphet hard alle tijden gewerkt heeft door het verzorgen van dit programma continu, hoewel hij is raken gewond op zijn rug. Bovendien, op deze 22e maart 2013. Er misschien wel de meester paar bokser van Lumphinee muay thai stadion te worden opgezet keurig zonder elkaar voordat of Satanfa Sakami of de kampioen van 118 pond in kanaal 7 geconfronteerd met Siakim Sorthor in 118 ponden te ontmoeten. Aan de andere kant, het kan niet raden dat wie de winnaar tussen de frisser of Siakim of de meer ervaringen wordt of Satanfa. “

 

Bovendien, zei de advocaat Toi dat “Ik weet niet dat hoe andere mensen bekijken dit paar bokser, maar ik denk dat Siakim is nauwelijks te overwinnen Satanfa omdat Satanfa meer ervaring en kracht dan Siakim heeft. Dus, zou hij de winnaar en vervolgens voor deze wedstrijd Siakim zou kunnen worden verslagen of klopte.”

2 thoughts on “SIA Nao wil uitdaging “Palangthip NongBeer”.

  1. james

    ik ben wachten Phanomrunglek Kertmu 9 muay thai kamp te vechten met Palangthip. Dus volgende wedstrijd zullen ze vechten. Maar ik denk dat Palangthip heb meer muay thai wapens dan Phanomrunglek.

Leave a Reply