Open het eerste programma van Nong boot en de samenwerking zal verkopen het ticket sinds 15.00

Nong boot niet verzorgd over de voordelen of verliezen, maar hij wil alleen de muay thai fanclub op te vrolijken zijn boksers uit vele muay thai kampen in Suek Phetwisate voor de eerste wedstrijd uitgezonden op deze 7 februari 2013 alleen omdat dit werk het belangrijk een van zijn leven is. Vervolgens wil hij graag bedanken voor iedereen te ondersteunen en aan te moedigen hem voortdurend en hij zal coördineren met Rachadamnern muay thai stadion te verkopen het ticket sinds 15.00 Bovendien, de cheerleader van Chomhoad zal komen naar Bangkok uit het zuiden en Chomhoad is zeker om te sluiten van de legende van Somrak zeker.

 

Vervolgens het rekening te houden met het verkeer in Suek Phetwisate voor het eerste programma van Nong boot of Nattadate Wachirarattanawong uitgezonden op donderdag 7 februari 2013 in Rachdamnern muay thai stadion in Thailand.
Daarnaast zullen er verschillende paar boksers; namelijk, de meester paar bokser of Singdam Kertmu 9 muay thai training camp geconfronteerd met Yodwicha Ph. Bunsit muay thai kamp en het tweede paar bokser of Somrak Th. Thepsithin fighing met Chomhoad Mobaskamala met het verkrijgen van 6 miljoen bahths, Phetbunchu F.A. groep vechten met Thongchai Sitthongsak, Sam A van 5 sterren kip vechten met Phokaew Phonchangchonburi, Nong O van 5 sterren kip vechten met Mongkolchai Phetsuphaphan Thong Phuidee Naidee vechten met Phetmorakot W. Sangphraphai, Ch. Tingthong Khaoisuzu vechten met Nong bier Choknganwong, Pornsanae Sitmonchai vechten met Yokwittaya Phetsimeun en Phetmuengchon Eakbangtrai vechten met Ploysiam Phetyindeeacademy.

 

 

De kamer ticket wordt geopend sinds 15.00

 

De laatste tijd, Nongboat of de nieuwe organisator geopenbaard aan het verwelkomen van dit programma van het muay thai fanclub dat er verschillende muay thai fanclub te komen voor juichen de boksers in Suek Phetwisate voor de eerste wedstrijd zal worden uitgezonden op deze 7 februari 2013 veel. Hij heeft vervolgens, gecoördineerd met de Rachadamnern muay thai stadion al te openen voor het verkopen van het ticket om naar te kijken vanaf 15.00 uur Vervolgens laat hij de fanclub muay thai om naar te kijken voor deze wedstrijd zonder worden in een haast en verwacht dat de sfeer voorafgaand aan het vechten goed kunnen zou en de bokser lijst als nu is al geselecteerd goed.

 

Nong boot zei dat “Ik heb afgestemd op het Rachadamnern muay thai stadion al te openen voor het verkopen van het ticket sinds 15.00 uur om te laten de fanclub muay thai te langzaam te komen in het werkgebied. Dan hebben de muay thai fanclub niet te zijn in een haast omdat iedereen die eerst komt eerste krijgt en dan kunnen zij een rust om te lunchen en bereid zijn zich goed tot het ticket kopen. Bovendien, het verwacht dat de voorafgaande sfeer te bestrijden zal goed en ik dank voor elk deel moet ter ondersteuning van mij en mijn teamwork goed ook.”

Leave a Reply