“Ni Chao” om “encore” toestaan

De laatste bijeenkomst van de ranglijst boord toestaan Ni Chao Suwit muay thai sportschool concurreren voor het kampioenschap 105 pond in Jao Muay Thai oorlog Aom Noi stadium met Yod Pa Dand Kiatbanjong muay thai trainingskamp, een nieuwe top bokser in Jao Muay Thai oorlog op zaterdag 16 februari op Aom Noi.

 

Een promotor van het Sangmorakot oorlog op LumPiNi stadion en Jao Muay Thai oorlog op Siam Aom Noi stadion in Thailand, Mr. Tui Sangmorakot bevestigt dat de borden die rang Jao Muay Thai oorlog op Siam Aom Noi stadion toestaan mijn verzoek. Zij toestaan dat Ni Chao Suwit muay thai sportschool concurreren voor het kampioenschap 105 pond in Jao Muay Thai oorlog Aom Noi stadium met Yod Pa Dand Kiatbanjong muay thai trainingskamp, een nieuwe top bokser in dochteronderneming van Sankmorakot om te vechten in Jao Muay Thai oorlog op zaterdag 16 februari op Aom Noi.

 

“Ik zie dat deze match is een goed omdat ze een goede vorm hebben en altijd winnen dus ik wil hen om te concurreren voor de championship 105 pond in Jao Muay Thai oorlog Aom Noi stadium. De planken laat mijn verzoek al in de laatste vergadering.” Mr. Tui zei.

 

 

Peteng kan niet gemakkelijk winnen

 

Wittaya Petchsemoun bevestigt een grote wedstrijd in Wan We Raa oorlog is een strijd van Peteng Kiatpontip muay thai kamp die Putorn Cumpornkring wint, maar het is niet makkelijk om te winnen Yodmanut Petchpotong omdat zijn gewicht 106 pond is het beste om te vechten.

 

“Peteng gebruikt om te vechten met Todmanut op Chum porno in het afgelopen jaar. Hoewel hij kan winnen, maar deze keer niet gemakkelijk is omdat Yodmanut gewichten 106 pond zijn overwegen door personeel dat is een beste om te vechten en hij zal niet benadelen. Dit is een groot gevecht voor gokken en knockdown niet zal gebeuren”Wittaya Petchsemoun team personeel bevestigt.

 

WAN-We Raa Pon oorlog wordt gehouden op vrijdag 15 februari het ticket kost 250 Baht. Ze hebben veel wedstrijden uit vele kampen als volgt: een open overeenkomst is Fahsongsang winderige Sport vecht Keng Jidmoungnon, Komsorn Lukkaonanai Kamennoi S.Apidet vecht, Tanuutong S.Chockchaikit Jensoung Sakkongkamrai vecht, Dokmaidang A.Jirawan Gumantong Jidmoungnon vecht, Peteng Kiatpontip Yodmanut Petchpotong muay thai trainingskamp beats, Detnarong W.Sangprapai verslaat Yudchai Kiatpatrapan camp en de laatste wedstrijd is Superleg W.Sangprapai Mondam S.Weerapon vecht.

Leave a Reply